Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий системний контролер Vaillant multiMATIC VRC 700/2

(28.03.2016)

Контролер Vaillant multiMATIC VRC 700/2На початку 2016 року модельний ряд контролерів Vaillant поповнився новим системним, погодозалежним регулятором multiMATIC VRC 700/2. У найближчому майбутньому він повністю замінить пристрої, що були до цього в асортименті Vaillant - контролери calorMATIC VRC470 і 630, а також auroMATIC VRC620.

Контролер зберіг концепцію управління, яка знайома партнерам і добре зарекомендувала себе, при цьому об'єднавши в собі різнобічний функціонал своїх попередників.

За допомогою штатних модулів розширення VR70 і VR71 контролер може керувати 15 контурами опалення, а застосування приладу дистанційного управління VR91 робить можливим управління з будь-якого зручного приміщення в опалювальному приміщенні.

Завдяки своїм широким функціональним можливостям контролер може керувати складними, комбінованими опалювальними системами на базі конденсаційних котлів, сонячних і вентиляційних установок, ну і звичайно, теплових насосів.

Ще однією цікавою функцією VRC700 є фірмова система triVAI. На основі введеної в систему інформації про вартість різних енергоносіїв, контролер самостійно вибирає найбільш вигідне джерело тепла, тим самим вносячи додаткову економічну складову.

Контролер Vaillant multiMATIC VRC 700/2

За допомогою нового ряду контролерів multiMATIC VRC700 створення багатофункціональних опалювальних установок стає набагато простіше, а економічність експлуатації піднімається на новий якісний рівень.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Vaillant.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10