Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Mitsubishi Electric змінює назву купленого раніше виробника кондиціонерів для ЦОД

(28.03.2016)

MELCO Hydronics & IT Cooling S. p.AЯпонський промисловий гігант Mitsubishi Electric оголосив про зміну назви купленого раніше виробника кондиціонерів для дата-центрів DeLclima на MELCO Hydronics & IT Cooling S. p.A. Перейменування означає, що компанія стала невід'ємною частиною Mitsubishi Electric Group.

Представники Mitsubishi Electric підкреслили, що нова назва чітко відображає місію поглиненої компанії, яка зводиться до розробки і виробництва систем охолодження серверного обладнання і охолоджувальних рішень на базі концепції гидроники (застосування рідин для охолодження і нагрівання).

На думку керівництва Mitsubishi Electric, придбання DeLclima допоможе японцям зміцнити свої позиції на світовому ринку комерційної теплохладотехники. Ця покупка дозволить Mitsubishi Electric домогтися ще більшого розширення свого асортименту. Крім того, придбання дозволить японцям більш гнучко реагувати на посилення екологічних норм і правил, які, як очікується, в найближчі роки будуть надавати все більш істотний вплив на бізнес виробників теплохолодотехніки.

Продукція японської корпорації Mitsubishi Electric широко представлена на ринках систем вентиляції і кондиціонування повітря таких країн і регіонів як Японія, Європа, Північна Америка, Китай, Південно-Східна Азія, Індія і Австралія. Причому Європа є другим за значимістю ринком для Mitsubishi Electric після Японії. Щоб зміцнити свої позиції у Старому світі, вендор прагне задовольнити потреби клієнтів, виводячи на ринок системи кондиціонування повітря з передовими енергозберігаючими і природоохоронними функціями і технологічними особливостями.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10