Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові припливно-витяжні агрегати Mitsubishi Electric PremiSys Fusion DOAS

(07.03.2016)

Компанія Mitsubishi Electric, провідний постачальник передових систем охолодження і опалення для комерційних будівель, починає виробництво вентагрегатів PremiSys Fusion DOAS, які представляють з себе рекуперативную припливно-витяжну систему з вбудованим фреоновим охолоджувачем.

Mitsubishi Electric PremiSys Fusion DOAS

PremiSys Fusion DOAS - це новітні високоефективні вентагрегати, які у своєму складі мають систему автоматики, що побудована на базі контролера фреонових секцій Mitsubishi Electric PAC-AH M-J і спільно працюють з новітніми VRF-системами City Multi серій PUHY-P YKB-A, PUHY-EP YLM-A і PURY-P YLM-A. Новий приточно-витяжний агрегат Mitsubishi Electric за замовленням може комплектуватися пластинчастими, роторними і гліколевими теплообмінниками з ступенем рекуперації від 86 до 92%.

Mitsubishi Electric PremiSys Fusion DOAS

Нові припливно-витяжні агрегати Mitsubishi Electric PremiSys Fusion DOAS оснащені частотно-регульованими двигунами вентиляторів і повністю алюмінієвими решітками припливного і витяжного повітря.

Mitsubishi Electric PremiSys Fusion DOAS

Робота вентагрегатів PremiSys Fusion DOAS у комплекті з VRF-системами City Multi більш ніж на 20% енергоефективніша, ніж робота найдосконалішого на даний момент руфтопа. Обладнання PremiSys Fusion DOAS і City Multi повністю відповідає усім рекомендаціям сертифікації LEED.

> > > Завантажити технічні дані вентагрегатів Mitsubishi Electric PremiSys Fusion DOAS

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10