Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Розширення модельного ряду консольних кондиціонерів Carrier 42FTH

(02.03.2016)

Компанія Carrier доповнює модельний ряд напольно-стельових спліт-систем серії 42FTH, які виробляються в Китаї вже протягом останніх чотирьох років, новою однофазною моделлю 42FTH0361001231.

Carrier 42FTH

Серія кондиціонерів Carrier 42FTH замовляється американською компанією на заводах компанії Midea (Китай) і представляє з себе лінійку найпростіших кондиціонерів ON-OFF типу з низькою енергоефективністю для країн, що розвиваються. Зокрема, новий кондиціонер Carrier 42FTH0361001231 має коефіцієнт ефективності 2,61 (за європейською класифікацією - клас D). І єдине, що змушує зараз споживачів купувати даний вид продукції - низька ціна.

Основні особливості кондиціонерів Carrier 42FTH:

  • Консольний (напольно-стельовий) кондиціонер можна встановити під стелею або на стіну біля підлоги. Для нього можна знайти місце практично в будь-якому приміщенні, підвісна стеля не потрібна.
  • Комфортне регулювання повітряного потоку в усіх напрямках.
  • Універсальні запасні частини знижують вартість виробництва і полегшують ремонт. Більше 60% вузлів та запчастин універсальні і підходять для консольного кондиціонера будь-якого типорозміру.
  • Електромонтажна коробка нової конструкції. Для електричного підключення кондиціонера не потрібно розбирати і виймати коробку. Досить відкрутити 2 гвинти і зняти кришку електромонтажної коробки.
  • Дренажний піддон має вдосконалену конструкцію. Зовні він покритий спіненої теплоізоляцією, а зсередини спеціальним пластиком. У результаті конденсат не збирається на поверхні блоку і не підтікає з нього.
  • Вироблені в Китаї.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10