Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові фреонові секції охолодження і обігріву від компанії Mitsubishi Electric

(02.03.2016)

Досі блоки кондиціонерів комерційної серії Mitsubishi Electric Mr. Slim могли працювати спільно з установками припливно-витяжної вентиляції Lossnay тільки при підключенні до однієї загальної централізованої системи управління. Однак така система в приміщенні є не завжди, найчастіше вентиляція і кондиціювання управляються незалежно один від одного.

Компанія Mitsubishi Electric розробила рішення, яке дозволить вентиляційним установкам з рекуперацією теплоти Mitsubishi Electric Lossnay управляти і температурою повітря, тобто забезпечувати в приміщенні тепловий комфорт і якість повітря одночасно.

Є два варіанти підготовки повітря з точки зору оптимізації його температури: управління температурою повітря в приміщенні у режимі охолодження у діапазоні від 19 до 28°C і у режимі нагрівання у діапазоні від 17 до 28°C, а також управління температурою повітря, що подається у режимі охолодження у діапазоні від 17 до 23°C і у режимі нагрівання у діапазоні від 23 до 28°C.

фреонова секція Mitsubishi Electric GUG-SL-E

Мал. 1.

Для цього до вентиляційної установки Mitsubishi Electric Lossnay і до зовнішнього блоку серії Power Inverter PUHZ-ZRP підключається теплообмінний блок «фреон-повітря» моделі GUG 01/02/03/SL-E. Роботою даного комплексу можна керувати або з пульта управління теплообмінного блоку GUG-SL (мал. 1), вибираючи режими Thermo-ON і Thermo-OFF і температуру повітря в потоці у режимі охолодження або нагрівання, або з двох пультів (мал. 2), при цьому другий — стандартний пульт установки Lossnay, що дозволяє включати або вимикати подачу повітря, а також вибирати режими роботи вентиляційної установки (ступінь продуктивності вентиляторів, режим рекуперації, вентиляції, бай-пас і т. д.).

фреонова секція Mitsubishi Electric GUG-SL-E

Мал. 2.

При використанні такого рішення є наступні обмеження: до зовнішнього блоку серії Mr. Slim під'єднується лише одна фреонова секція GUG-SL, ця секція може працювати тільки при ступенях продуктивності Lossnay 3 і 4. У режимах вентиляції і байпаса, а також при ступенях продуктивності 1 і 2 фреонові секції Mitsubishi Electric GUG-SL повинні бути вимкнені.

Є можливість підключення даного комплексу до системи централізованого управління по лінії M-Net виробництва Mitsubishi Electric.

> > > Завантажити технічні дані фреонових секцій Mitsubishi Electric GUG 01/02/03/SL-E

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10