Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Grundfos отримав премію ООН

(02.03.2016)

Компанія Grundfos отримала престижну нагороду «Світло Маяка» (Lighthouse Activity) програми ООН «Імпульс змін» (Momentum for Change) в категорії «Інформаційні та комунікаційні технології». Нагороди удостоїлася технологія водопостачання Lifelink, що забезпечує надійну і стійку подачу води в країнах, що розвиваються.

Grundfos Lifelink

Під час паризької конференції з питань зміни клімату Grundfos була названа інноваційною компанією, яка допомагає полегшити наслідки кліматичних змін. Поряд ще з п'ятнадцятьма ініціативами, система стійкої подачі води Lifelink компанії Grundfos удостоїлася нагороди «Світло маяка (Lighthouse Activity) програми ООН «Імпульс змін» (Momentum for Change).

Grundfos отримала одну з шести нагород в категорії «Інформаційні та комунікаційні технології» за використання передових технологій у забезпеченні сталого водопостачання в Кенії та Уганді. Президент Концерну Grundfos Мадс Ніппер (Mads Nipper) висловив подяку за визнання заслуг компанії.

«Ця нагорода демонструє необхідність знаходити інтелектуальні, стійкі, надійні і довгострокові технічні рішення, які можуть поліпшити якість життя людей в країнах, що розвиваються, шляхом забезпечення їх чистою і доступною водою. Я вважаю, що ця нагорода ООН означає, що Grundfos тепер буде мати більш сильну підтримку з боку інвесторів, громадських і політичних організацій та муніципальних служб в нашій діяльності по забезпеченню більшої кількості людей чистою питною водою», — прокоментував пан Мадс Ніппер.

Технології сталого водопостачання з використанням сонячної енергії займають все більшу частку в розробках Grundfos. Зовсім недавно в Індії були запущені у виробництво дві нові програми категорії Lifelink: AQtap — система платної подачі води, що дає можливість службі водопостачання регулювати ціну і забезпечувати необхідне техобслуговування, — і AQpure, що дозволяє швидко і ефективно очищати поверхневу і річкову воду до стану, який придатний для пиття.

ООН визначає ініціативи Grundfos та інших номінантів «Світла маяка» як таких, що відносяться до одного з чотирьох пріоритетних напрямків програми «Імпульс змін». ООН вважає, що це найбільш практичні, масштабні і з найбільшим потенціалом приклади того, що можуть робити прості люди, уряди, бізнес і промисловість для вирішення проблем зміни клімату та рішення більш широкого спектру проблем економічного, соціального та екологічного характеру.

За нагороду ООН боролися понад 450 проектів. На конференції були представлені 16 переможців, серед яких був присутній і Grundfos.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10