Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові високоефективні чилери Climaveneta TECS-FC

(02.03.2016)

Усвідомлення потреби в обладнанні з найкращими експлуатаційними властивостями і характеристиками, а також тверда прихильність компанії DeLclima до постійного підвищення рівня енергоефективності обладнання, сприяли розробці і виходу нового високоефективного чилера TECS-FC з фрікулінгом. Агрегати призначені для зовнішнього встановлення і працюють на холодоагенті R134a.

Чилер Climaveneta TECS-FC

Чилер Climaveneta TECS-FC зовнішнього встановлення поєднує в собі міць останніх технологічних розробок і широкомасштабне застосування відновлюваних джерел, забезпечуючи:

Широкі можливості природного охолодження -
збільшений теплообмінник фрікулінга і інтелектуальна система управління дозволяють більш ефективно використовувати енергію навколишнього середовища і значно знизити експлуатаційні витрати.

Неперевершена продуктивність -
завдяки граничної ефективності компресорів на магнітній підвісці з економайзером, випарником заглибленого типу і вентиляторами c електронно-комутованими EC-двигунами.

Нестандартні рішення для критично важливого обладнання:

  • швидке перезавантаження;
  • подвійні вводи електроживлення;
  • коригування коефіцієнта нелінійних спотворень THDi;
  • широкий діапазон робочих температур (температура води на виході LWT — до 20°С).

Висока якість виготовлення

Компанія DeLclima має більш ніж десятирічний досвід застосування компресорів на магнітній подушці, а також знаменита використанням технології фрікулінга в системі охолодження. Холодопродуктивність лінійки чилерів Climaveneta TECS-FC охоплює діапазон від 302 до 1649 кВт. За бажанням чилери комплектуються вбудованим гідромодулем.

Серія складається з 13 типорозмірів у 2-х виконаннях:

  • чилери в компактному виконанні K;
  • високоефективні чилери CA.

Кожна модель Climaveneta TECS-FC може бути запропонована у стандартному варіанті і у варіанті NG (без гліколя) вільного охолодження. Крім того, завдяки функції «derating» (зниження номінальних параметрів для підвищення надійності при підвищених температурах) чилер Climaveneta TECS-FC, дозволяє легко пристосувати систему до різних вимог і пріоритетів будь-якого проекту.

Наявність потреби в охолодженні може бути забезпечена за рахунок постановки та вирішення пріоритетного завдання, як зниження первісної вартості фінансових вкладень (висока потужність охолодження) або рішення щодо скорочення щорічних енерговитрат і терміну окупності (висока ефективність).

При перебоях в електропостачанні работа компресорів відновлюється за 26 секунд. Холодопродуктивність в 1000 кВт досягається за шість з половиною хвилин після падіння напруги.

Подвійні вводи електроживлення забезпечують високу надійність і роблять чилер Climaveneta TECS-FC підходящим для ЦОД рівнів TIER III і TIER IV.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10