Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова схема сертифікації KEYMARK для теплових насосів відкрита для заявок

(29.02.2016)

HEATPUMP KEYMARKПісля дев'яти місяців розробок, сертифікація KEYMARK для теплових насосів офіційно включена в список сертифікаційних схем Європейського комітету з стандартизації CEN.

Група розробників попередньої схеми завершила свою роботу на початку грудня 2015 року і звернулася у відповідні органи з сертифікації з проханням офіційно визнати знак якості KEYMARK для теплових насосів разом зі схемою сертифікації CEN KEYMARK.

Наступним кроком було те, що Європейський комітет з стандартизації CEN офіційно затвердив відповідність правил сертифікаційної схеми правилам та положенням KEYMARK.

Знак якості для теплових насосів HEATPUMP KEYMARK був офіційно доданий в список продукції, яка може бути сертифікована KEYMARK.

Martin Forsén, президент Європейської асоціації теплових насосів EHPA і один з учасників групи з розробки схеми, заявив: «Була виконана величезна робота і у нас виникали тривалі дискусії, щоб узгодити позиції як представників індустрії, так і сертифікаційних органів. Але тепер, коли мета досягнута, ми з нетерпінням чекаємо часу, коли зможемо використовувати єдиний сертифікат на території всієї Європи. Ми закликаємо уряди узгодити свої вимоги до теплових насосів в рамках єдиного європейського ринку та використовувати знак якості KEYMARK як доказ найвищої якості такого роду продукції. Один раз протестувавши і сертифікувавши продукцію, її якість буде визнаватися скрізь».

У той час, як кожен виробник і імпортер теплових насосів повинен виконувати вимоги маркування СЕ, ті, хто зупиняють свій вибір на сертифікації KEYMARK для теплових насосів, що перебувають на один крок попереду, вибираючи добровільну перевірку якості своєї продукції третьою стороною.

Теплові насоси зі знаком KEYMARK демонструють кінцевим споживачам те, що дана продукція була протестована визнаними незалежними випробувальними лабораторіями відповідно з європейськими стандартами та відповідає усім вимогам.

Вимоги нової сертифікації KEYMARK для теплових насосів включають:

  • Набір вимог до експлуатаційних випробувань, які проводяться незалежною третьою стороною на основі стандартів EN 14511, EN 15879 і EN 16147;
  • Заводський контроль якості продукції;
  • Первинна перевірка заводського контролю якості;
  • Регулярний контроль сертифікованої продукції та заводського контролю якості.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10