Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Тепловим насосам в Україні нададуть статус обладнання, що використовує ВДЕ

(26.02.2016)

Урядом України схвалено проект Закону, який передбачає віднесення теплових насосів до обладнання, яке використовує відновлювані джерела енергії (ВДЕ).

Крім того, згідно з документом перелік альтернативних джерел енергії поповниться такими видами, як гідротермальна і аэротермальная. Усі ці зміни будуть внесені в Закон України «Про альтернативні джерела енергії», що розроблен Міністерством регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ.

тепловий насос

Таку інформацію озвучив голова Держагентства Держенергоефективність Сергій Савчук.

«Цей законопроект дуже важливий, оскільки дозволяє врегулювати питання приналежності енергії, що використовується тепловими насосами, до поновлюваних джерел. Ухвалення цього рішення - ще один крок на шляху гармонізації українського законодавства до європейського», - зазначив Сергій Савчук.

За словами голови Держенергоефективність, прийняття проекту Закону сприятиме розвитку сфери альтернативної енергетики в Україні і збільшення кількості об'єктів, що використовують енергію з відновлюваних джерел. Це, в свою чергу, позитивно вплине на ринок праці, зокрема, сприятиме створенню нових робочих місць.

Довідка: прийняття зазначеного проекту Закону забезпечить виконання Директиви Європейського Парламенту та Ради 2009/28 / ЄС про заохочення до використання енергії, що вироблена з відновлювальних джерел енергії.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10