Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий підхід Condair до підбору систем зволоження

(26.02.2016)

За останні 30 років відбувся значний розвиток систем зволоження: поліпшення заходів підтримки гігієни, спеціалізація систем для різних галузей застосування, зростання енергоефективності, підвищення зручності обслуговування і зниження інвестиційних і експлуатаційних витрат.

У результаті, в асортименті Condair існують інженерні рішення по зволоженню практично для будь-якого об'єкта з будь-якими вихідними даними і вимогами. Широкий вибір дозволяє не тільки підібрати точне рішення, але і комбінувати технології зволоження на одному об'єкті. Компанія «Планета Клімату», як офіційний дилер Condair, може працювати з системами зволоження для встановлення в повітропроводах і зволожувати повітря в приміщенні. І для того, і для іншого варіанту можна використовувати випарні та розпилювальні системи.

Condair радить використовувати енергоємне парове зволоження тільки там, де це необхідно за вимогами нормативів (в основному, це лабораторії і чисті приміщення). Необов'язково використовувати технології, що нагрівають воду до стану пари, використовуючи електрику. В асортименті Condair є рішення, які нагрівають воду за рахунок газу або використовують уже наявний на об'єкті пар.

Система зволоження Condair

В межах однієї будівлі можна використовувати системи зволоження різних типів: наприклад, для приміщень з особливими нормативними вимогами можна використовувати систему парозволоження, а для офісних приміщень – економічні гібридні системи.

Система зволоження Condair

Для технічних приміщень, наприклад серверних або приміщень з електронним обладнанням, краще використовувати поверхневі випарні зволожувачі або систему з форсунковим розпилюванням. Такі системи не тільки зволожують повітря приміщення, але і охолодять його, що може значно знизити витрати на компенсацію теплопритоків від працюючого обладнання.

Система зволоження Condair

Вибір систем різних типів для різних зон будівлі дозволить не тільки оптимізувати процес зволоження, але і знизити капітальні та експлуатаційні витрати. Зверніться до офіційного дилера Condair на початковому етапі проектування, поставте нам завдання, і ми розробимо для вас рішення з урахуванням усіх необхідних параметрів.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Condair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10