Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія Mitsubishi Electric завершила придбання DeLclima

(24.02.2016)

Mitsubishi Electric придбала всю решту акцій італійського виробника кліматичної техніки DeLclima. Тепер Mitsubishi Electric належать всі 100% акцій DeLclima.

Після оголошення про свій намір придбати італійського виробника в серпні минулого року, компанія Mitsubishi Electric придбала контрольний пакет акцій в кінці грудня 2015 року. Зараз сталося виконання зобов'язання Mitsubishi Electric з придбання решти 25.03% акцій DeLclima.

чилер Climaveneta

Загальна ціна угоди за 100% акцій DeLclima склала приблизно €677 млн.

Компанія DeLclima розробляє, виробляє і продає комерційну кліматичну техніку та холодильне обладнання для промислового використання. DeLclima володіє торговими марками Climaveneta і RC Group. З квітня 2016 року буде відбуватися інтеграція материнських структур Mitsubishi Electric і нових структур DeLclima. З червня 2016 року планується розпочати модернізацію модельного ряду DeLclima та інтеграцію його в логістичні та дистриб'юторські канали Mitsubishi Electric. Повну інтеграцію DeLclima планується завершити до березня 2018 року.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10