Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



UTC домовляється про злиття з Honeywell

(23.02.2016)

UTC HoneywellАмериканські компанії, UTC (власник виробника кондиціонерів Carrier) і Honeywell, ведуть переговори про злиття в одне підприємство з обсягом продажів $94 млрд на рік. У компанії підтвердили чутки, що ходили в ЗМІ.

Раніше UTC спростувала факт діалогу, пояснивши це неможливістю домовитися з антимонопольними органами. Однак Honeywell не бачить ніяких перешкод для укладення угоди. В офіційній заяві американської компанії говориться, що Honeywell бачить значні переваги в об'єднанні, і не в останню чергу, завдяки потенційній економії $3,5 млрд на витратах.

Справа в тому, що спад попиту на продукцію змусив обидві компанії на рішучі кроки з реструктуризації і скорочення витрат. Злиття дозволить оптимальніше знизити витрати, зокрема зменшити навантаження на фонд оплати праці. У результаті, компанії при збереженні рівня продажів розраховують домогтися підвищення маржинальність бізнесу.

Honeywell і United Technologies вже придивлялися один до одного. У 2000 році об'єднання двох компаній було близько, коли Honeywell надійшла дуже приваблива пропозиція від третьої сторони - General Electric. Так склалося, що наступний проект угоди між GE і Honeywell не знайшов схвалення у європейських регуляторів.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10