Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Розширення модельного ряду чилерів Systemair SYSAQUAH

(22.02.2016)

Компанія Systemair розширює модельний ряд чилерів SyaAquaH за рахунок моделей потужністю від 140 кВт до 217 кВт. Нові чилери Systemair досягають класу енергоефективності А+, який перевищує вимоги нових Директив Євросоюзу. Коефіцієнти ESEER знаходяться на рівні 4, а в SCOP – 3,3.

чилери Systemair SyaAquaH

Чилери SyaAqua доступні у версіях «тільки охолодження» або «тепловий насос», забезпечуючи оптимізовану роботу у режимі нагріву. Багаторічний досвід, накопичений при виробництві теплових насосів повітря/вода для котеджів (серія AQUASCOP), дозволив інженерам компанії Systemair розробити нові агрегати потужністю нагріву від 140 кВт до 217 кВт. Вони забезпечують високу теплопродуктивність при низьких зовнішніх температурах (до -17ºC).

Збільшення енергоефективності стало можливим завдяки використанню 4 компресорів типу Scroll, які працюють у двох контурах охолодження. Вони забезпечують кілька ступенів продуктивності, що дозволяє краще регулювати потужність опалення/охолодження для поточних потреб системи.

В стандартній комплектації чилери Systemair SyaAquaH оснащуються нагрівачем від замерзання, електронними розширювальними клапанами, сучасним контролером Siemens з протоколом ModBus, датчиком контролю фаз, теплообмінниками, які покриті гідрофобною оболонкою, що поліпшує ефективність циклів відтавання, і контролем витоку холодоагенту в стандарті BREEAM. Функціональність чилерів Systemair SysAqua можна розширити за допомогою гідравлічних модулів (версії з 1 або 2 насосами), резервуарів (V=300dm3) і контролерів BMS (BACNet).

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10