Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Насос ALPHA3 від Grundfos отримав нагороду за інноваційні рішення

(18.02.2016)

Циркуляційний насос для систем опалення ALPHA3 від Grundfos був удостоєний нагороди Plus X Award. Новий ALPHA3, що користується великим попитом в усьому світі, був відзначений знаком якості Plus X Award 2016 в категоріях «Інновації», «Висока якість», «Функціональність» і «Екологія». Plus X Award - всесвітньо відома нагорода за інновації у сфері технологій, що присуджується новаторській продукції в семи різних категоріях.

Grundfos ALPHA3

Інноваційне рішення, завдяки якому насос може використовуватися для гідравлічного балансування, дозволяє ALPHA3 легко і швидко виконати точне гідравлічне балансування в системах опалення.

Насос Grundfos ALPHA3 являє собою енергоефективний циркуляційний насос з «мокрим ротором», електродвигуном на постійних магнітах і функцією AUTO-ADAPT. Модуль ALPHA Reader, що поставчається окремо, кріпиться на головній частині насоса, зчитує параметри системи та передає необхідні дані (витрата, тиск, споживана потужність у режимі реального часу на смартфон або планшет. Додаток GO Balance від Grundfos дозволяє провести гідравлічне балансування усіх радіаторів системи опалення, використовуючи мобільний пристрій.

«Насос Grundfos ALPHA3 дозволяє легко і просто виконати точне гідравлічне балансування навіть в невеликих системах», – пояснює Мартін Пальса, менеджер по збуту в Німеччині, Австрії та Швейцарії. «Представляючи собою рішення з високою практичною користю, насос ALPHA3 з модулем ALPHA Reader сприяють збільшенню кількості систем опалення, що працюють з ще більшою ефективністю. Ми щиро раді, що наша інноваційна концепція була удостоєна авторитетної нагороди Plus X Award».

Крім спеціальних функцій для гідравлічного балансування новий насос Grundfos ALPHA3 має новітні інноваційні розробки для систем опалення. Сюди відноситься високоефективний електродвигун на постійних магнітах, технологія AUTO-ADAPT з автоматичним регулюванням характеристик і корисні функції для надійної роботи, наприклад, ефективний захист від «сухого» ходу з автоматичним перезапуском. Як і ALPHA2, новий насос Grundfos ALPHA3, володіє середнім значенням коефіцієнта енергоефективності (EEI) менше 0,15 (ALPHA3 25-40 180), що забезпечує високу енергоефективність у своєму класі.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10