Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Рішення Fujitsu General для управління декількома системами кондиціонування повітря

(16.02.2016)

Для підключення спліт і мульти-спліт систем (далі спліт-систем) в єдину схему управління разом з VRF-системами з центрального або групового пульта в номенклатурі обладнання компанії Fujitsu General з'явилися два нових мережевих конвертера. На відміну від конвертера попереднього покоління UTY-VGGXZ1, що призначен як для підключення спліт-систем до мережі VRF, так і для підключення групового пульта UTY-CGGY, два нових конвертора призначені виключно для інтегрування спліт-систем в схему управління VRF. До нових моделей конверторів можуть бути підключені будь дво- або трипровідні індивідуальні пульти управління.

Fujitsu General UTY-CGGY

Принципова різниця між двома новинками полягає в тому, що до легкого і компактного конвертеру UTY-VGTX, який не потребує джерела електроживлення, можна підключити тільки один індивідуальний дротовий пульт. У той час, як до конвертора UTY-VGTXV, який вимагає підключення до електромережі 220 В, можна підключити два пульта управління. Максимальна кількість внутрішніх блоків, що підключаються, до будь-якого з цих двох конвертерів - 16. Управління включенням і вимиканням блоків, вибір режиму, встановлення температури і швидкості обертання вентилятора здійснюються з дротяного пульта спліт-системи або центрального пульта управління VRF. Однак необхідно пам'ятати, що всі підключені до одного конвертора внутрішні блоки є однією групою і налаштування режиму роботи всіх блоків групи змінюється з пульта одночасно.

Максимальна кількість мережевих перетворювачів в рамках однієї VRF системи - 100.

Fujitsu General UTY-VGTXV

Ще однією новинкою, яка анонсована компанією Fujitsu General, є Modbus-конвертер UTY-VMGX. На відміну від моделі FJ-RC-MBS-1, яка дозволяла підключати тільки один внутрішній блок або одну групу з внутрішніх блоків до мережі MBS Modbus, конвертер UTY-VMGX підключається безпосередньо до міжблочний зв'язку VRF-системи і управляє до 128 внутрішніми блоками. До однієї мережі управління VRF можливо підключити до 9 конверторів UTY-VMGX.

Fujitsu General UTY-VMGX

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10