Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Кондиціонер Daikin FTXJ-M/RXJ-M на холодоагенті R-32

(15.02.2016)

Daikin представляє ще одну новинку на фреоні R-32. Новий преміальний блок FTXJ-M/RXJ-M в дизайнерському корпусі підтримує передові технології комфортного кондиціонування Daikin.

Daikin FTXJ-M/RXJ-M

У 2016 році компанія Daikin представила кілька нових моделей настінних спліт-систем і мульти-систему на холодоагенті R‑32 з одним з найнижчих показників глобального потепління (GWP).

Внутрішній блок побутового настінного кондиціонера Daikin FTXJ-M/RXJ-M (класи 20/25/35/50) виконаний в ексклюзивному корпусі Emura. Панель внутрішнього блоку може бути білою або сріблястою. Дизайн Emura був заслужено відзначений п'ятьма міжнародними нагородами, у тому числі IF Awards і RedDot Design Awards.

Функціональні можливості новинки аналогічні функціоналу популярного кондиціонера Daikin FTXG-L на R410A. Найбільш важливою функцією, мабуть, є ефективне очищення повітря за допомогою фотокаталітичного апатитового фільтра з оксидом титану і фільтр з іонами срібла. Фотокаталітичний фільтр ефективно затримує різні органічні забруднювачі і запахи, у тому числі бактерії. У присутності парів води в повітрі і при наявності природного освітлення всі шкідливі речовини і мікроорганізми руйнуються. Фільтр з іонами срібла також знищує бактерії і деактивує алергени різного походження.

Компресор кондиціонера Daikin FTXJ-M/RXJ-M на холодоагенті R-32 оптимізований для досягнення більш високої ефективності на часткових навантаженнях, тому володіє дуже високим показником сезонної енергоефективності SEER: до 8,73.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10