Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий каталог обладнання Emerson Climate Technologies на 2016 рік

(14.02.2016)

Emerson Climate Technologies випустив російською мовою каталог продукції 2016 для холодильної техніки, кондиціонування і теплових насосів.

Каталог Emerson Climate Technologies на 2016 рік

Використовуючи свій досвід, компанія Emerson Climate Technologies створила унікальний спектр рішень для систем охолодження та кондиціювання повітря. За останні роки виробникові вдалося стати найбільшим постачальником рішень для виробництва теплових насосів. Компресори Copeland проектувалися з урахуванням наступних вимог: висока ефективність, низький рівень шуму, міцність і неперевершена надійність. Вони можуть працювати з новими екологічно безпечним холодоагентом, що дозволяє підвищити ефективність і продуктивність всієї системи. Торгова марка Alco Controls – провідний постачальник точних механічних засобів управління для систем охолодження та кондиціювання повітря. У поєднанні з електронними засобами управління від обладнання Emerson Climate Technologies займає лідируючі позиції в області управління потоком холодоагенту за допомогою інноваційних рішень, так як при розробці продукції особлива увага приділяється продуктивності системи.

У створенні нової продукції і розробці унікальних технологій Emerson бере участь більше 1250 співробітників, що працюють на чотирьох європейських заводах: у Бельгії, Північної Ірландії та Чехії (два заводи). Науково-дослідні центри в містах Велкенрадт (Бельгія) і Микулі (Чехія) займаються розробкою нових рішень, що покликані не тільки задовольнити запити клієнтів, але і змінити уявлення про можливості компресорного обладнання.

> > > Завантажити каталог обладнання Emerson Climate Technologies на 2016 рік

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10