Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Goodman працевлаштує своїх працівників до закриття заводу

(12.02.2016)

Goodman ManufacturingПредставники компанії Goodman Manufacturing, яка є підрозділом групи компаній Daikin, заявили, що будуть співпрацювати з іншими підприємствами регіону, щоб знайти робочі місця для своїх працівників після переїзду їх заводу в Техас наприкінці цього року. Як заявили представники Daikin Industries, закриття заводу заплановано на кінець вересня 2016 року.

Близько 650 працівників заводу втратять свої робочі місця після переїзду заводу, тому компанія має намір допомогти працевлаштуватися всім співробітникам в інших галузях промисловості регіону.

Бет Килон (Beth Keylon) з Центру зайнятості Теннессі говорить, що компанія Goodman Manufacturing тісно працює з ними з моменту оголошення про переїзд заводу минулого року. “Вони молодці, що запросили нас на самому початку всього цього процесу”, - каже Бет Килон.

У січні 2015 року компанія Daikin Industries оголосила, що рада директорів затвердила “план розширення” для Goodman у Сполучених Штатах. Цей план включає в себе об'єднання нинішніх заводів Goodman в один великий виробничий об'єкт в Х'юстоні, штат Техас.

Об'єкти компанії в Техасі і Теннессі, які будуть перенесені до нового бізнес комплексу, включають в себе підрозділи логістики, закупівель, виробництва, маркетингу та технічної підтримки.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10