Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin почав процес покупки американського виробника повітряних фільтрів Flanders за $430 млн

(09.02.2016)

Компанія Daikin підтвердила придбання відомого американського виробника повітряних фільтрів Flanders з планованим завершенням угоди, наміченому на початок квітня.

За інформацією з головного офісу Daikin в Осаці, компанія підтверджує своє рішення щодо придбання – за допомогою свого дочірнього підприємства American Air Filter (AAF) – американського підприємства з виробництва повітряних фільтрів Flanders Holdings у інвестиційного фонду Insight Equity Holdings за $430 млн.

Daikin Flanders

Виробник Flanders Corporation, штаб-квартира якого розташована в Washington, Північна Кароліна, працює з семи різних локацій по всьому світу. В минулому році, компанія придбала активи американського виробника і дистриб'ютора скловолоконного фільтруючого матеріалу Pronamic Industries.

Заява компанії Daikin також підтверджує високий рівень компетенції підприємства Flanders у виробництві високоякісної продукції з широкими функціональними можливостями і високою доданою вартістю, що застосовується в стерильних камерах в фармацевтичній і харчовій промисловості.

«Компанія може похвалитися широкою лінійкою випускаємих рішень по очищенню повітря комерційного і побутового використання, а також загальнонаціональною торговою мережею», - кажуть у Daikin. «Flanders володіє виробничими потужностями поблизу більшості великих міст Сполучених Штатів, включаючи Чикаго і Нью-Йорк, і відрізняється від інших ринкових гравців, насамперед, максимально оптимізованими термінами виконання замовлень і низькими логістичними витратами для постачання своїм замовникам найбільш конкурентоспроможною за ціною продукції».

Виробник AAF став членом Групи компаній Daikin в 2007 році як частина придбання американського чилерного важкоатлета McQuay у складі малайзійської OYL Group. У 2009 році Daikin став власником компанії Nippon Muki, провідного японського розробника і виробника повітряних фільтрів.

Коментуючи нову угоду, представник компанії Daikin сказав: «Бізнес компанії Flanders буде інтегрований в інфраструктуру AAF, що дозволить AAF максимально використовувати всі переваги своєї глобальної мережі дистрибуції та збуту продукції для використання в стерильних приміщеннях, а також високопродуктивних повітряних фільтрів, що завжди вважалися одним з основних аргументів Flanders. Крім виведення виробника AAF на перше місце в Сполучених Штатах, найбільшому – за наявною інформацією – фильтровом сегменті у світі, злиття двох компаній також забезпечить підприємству AAF лідируючу позицію на глобальному ринку».

Заснований у 1950 році, виробник Flanders розробляє, виробляє, виводить на ринок і поширює повітряні фільтри для цілого ряду галузей крім кондиціонування повітря, опалення, вентиляції та охолодження, а саме виробництво напівпровідників, надчисті матеріалів, хімічна, біологічна, радіологічна обробка та обробка матеріалів, біотехнологія, фармацевтика, синтетичні матеріали, атомна енергетика та обробка радіоактивних матеріалів. Щорічний оборот компанії орієнтовно становить $300 млн.

За інформацією в експертних колах, глобальний ринок фільтрації повітря становить щорічно ¥1 трлн. Угода з підприємством Flanders обіцяє збільшити загальний обсяг продажу компанії Daikin в цьому сегменті приблизно до ¥130 млрд. ($1.12 млрд.), залишаючи тим самим свого основного шведського конкурента Camfil Group в боротьбі за " ринкове лідерство – з аналогічним показником приблизно 5.46 млрд. крон ($645 млн.) – значно позаду.

Попит на системи фільтрації повітря, що перешкоджають проникненню пилу та інших шкідливих повітряних частинок, неухильно росте на ринках країн, що розвиваються, таких як Китай, які постійно стикаються з серйозними проблемами забруднення повітря. Компанія Daikin рішуче налаштована на істотне розширення своєї клієнтської бази за рахунок залучення нових замовників за допомогою технологічного потенціалу підприємства Flanders, а також сподівається на підвищення рівня продажів своїх кондиціонерних систем завдяки об'єднанню споживачів продукції обох компаній.

На кінець поточного фінансового року, Daikin прогнозує загальний обсяг реалізації своєї продукції на Північноамериканському ринку на рівні приблизно ¥550 млрд. Продаж в Китаї обіцяє досягти позначки близько ¥400 млрд., наближаючись до прогнозу з Японії, що становить трохи більше ¥500 млрд. Угода з Flanders забезпечить виробнику Daikin подальший імпульс до розвитку на інших континентах.

«У майбутньому очікуються також і інші синергії з кондиціонерним бізнесом, оскільки очищення повітря впевнено трансформується у третій основний напрямок діяльності Daikin – крім кондиціонування повітря і виробництва хімічної продукції», - йдеться в заяві компанії.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10