Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Прецизійні кондиціонери Climaveneta ACCURATE

(08.02.2016)

Компанія DeLclima, підрозділ компанії Mitsubishi Electric, запускає новий модельний ряд кондиціонерів на охолодженій воді Climaveneta ACCURATE 2.0 для холодопостачання ЦОД. Високоефективні кондиціонери нової серії призначені для підтримки стабільного мікроклімату у виробничих приміщеннях, відрізняються дуже високою надійністю і мають характеристики, які дозволяють їх використовувати в системах різного призначення.

Climaveneta ACCURATE 2.0

Висока ефективність

На даний час ефективність розглядається не тільки як економія енергії окремо взятим агрегатом, але і як висока продуктивність, а також висока надійність і модульність всієї системи кондиціонування. При проектуванні кондиціонерів Climaveneta ACCURATE 2.0 був зроблений акцент на використанні вже відомих вузлів і деталей, що добре зарекомендували себе, а також на інтегрування у систему управління кліматом будівлі.

Економія простору

Кондиціонери Climaveneta ACCURATE 2.0 мають найкраще співвідношення споживаної потужності до лінійних розміров, що дозволяє використовувати більший простір для основного обладнання.

Функціональна гнучкість

Кондиціонери цієї серії можна використовувати в системах кондиціонування повітря будь-якого типу:

  • Кондиціонери Climaveneta ACCURATE 2.0 безпосереднього охолодження з конденсатором повітряного охолодження (AXO-AXU) або водяного охолодження (AWO-AWU).
  • Кондиціонери з водяним повітроохолоджувачем (ACO-ACU), що підключаються до чилеру, випускаються продуктивністю від 5 до 100 кВт.
  • Кондиціонери Climaveneta ACCURATE 2.0 подвійного охолодження (ADO-ADU/ATO-ATU), з природним охолодженням (AFO-AFU) і з двоконтурним водяним повітроохолоджувачем (ABO-ABU), випускаються продуктивністю від 20 до 110 кВт.

Кондиціонери всмоктують повітря спереду, ззаду і знизу агрегату, а випускають вгору через повітророзподільні пленуми, фальш-стелі або канали припливної вентиляції.

Інтелектуальне управління

Кондиціонери Climaveneta ACCURATE 2.0 оснащені інтелектуальною електронною системою управління, яка здійснює постійний контроль робочих параметрів системи кондиціонування. Електронний контролер дозволяє здійснювати прямий доступ до параметрів управління і ставити їх за бажанням споживача, як на заводі-виробнику, так і на місці експлуатації кондиціонера.

Підключення до централізованих систем управління

Кондиціонери Climaveneta ACCURATE 2.0 можна підключати до багатьох сучасних систем управління інженерним обладнанням будівлі, а також до чилерів для охолодження води, що контролюють різні параметри мікроклімату.

Екологічна безпека

Кондиціонери Climaveneta ACCURATE 2.0 повністю відповідають вимогам з охорони навколишнього середовища, збереженню здоров'я і безпеки людей. Використання утилізованих матеріалів і нешкідливих холодоагентів, які задовольняють вимоги стандартів і законодавчих актів, робить кондиціонери Climaveneta ACCURATE 2.0 сучасними і привабливими з точки зору екологічної безпеки.

> > > Завантажити технічні характеристики кондиціонерів Climaveneta ACCURATE 2.0

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10