Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Grundfos ALPHA3 - нарешті в Україні

(06.02.2016)

В Україні стартували продажі нової унікальної лінійки циркуляційних насосів ALPHA3 для систем опалення та кондиціонування від компанії Grundfos, провідного світового виробника насосного обладнання. Нові можливості використання ALPHA3 спільно з зовнішнім модулем зв'язку ALPHA Reader і безкоштовним мобільним додатком Grundfos GO Balance дозволяють швидко провести професійне гідравлічне балансування системи опалення. На сьогоднішній день це самий інноваційний спосіб гідравлічного балансування з існуючих на українському і європейському ринках.

Насос Grundfos ALPHA3

«Новинка дозволяє переосмислити роль компактного циркуляційного насоса системи опалення», – говорять в компанії Grundfos. «Звичайна настройка при балансуванні систем опалення викликала труднощі навіть у професіоналів, але тепер це під силу кожному фахівцю з монтажу обладнання і навіть домовласникові. Досить встановити новий насос APLHA3 з модулем зв'язку ALPHA Reader, завантажити на смартфон або планшет додаток Grundfos GO Balance і слідувати простій і зрозумілій покроковой інструкції. Завдяки унікальним технологіям балансування системи опалення в будинку площею близько 200 м2 займає всього близько години».

Новий насос відрізняється простотою експлуатації і економічними режимами роботи. Насос Grundfos ALPHA3 аналізує поточний режим роботи і автоматично регулює вихідну потужність, знижуючи її до 3 Вт при низькій витраті, забезпечуючи при цьому економію електроенергії на рівні 87% у порівнянні з звичайними насосами. Крім того, правильно збалансована система допомагає додатково економити від 7 до 20% в рахунках за опалення.

Технічні характеристики і особливості конструкції Grundfos ALPHA3 гарантують безперебійну роботу обладнання. Підшипники і вал насоса виконані з кераміки, яка не притягує окалину з води, що перекачується. Новий надійний пуск дозволяє буквально «струшувати» засмічення, що утворилося у період бездіяльності. А захист від сухого ходу з автоматичним перезапуском запобігає роботу насоса без води. Все це значно подовжує термін служби обладнання.

Насос APLHA3 представлений у нашій країні в різних виконаннях: зі стандартною (180 мм) і зменшеною (130 мм) монтажною довжиною, з повітровіддільником, з корпусом із чавуну з катафорезним покриттям і з нержавіючої сталі. До того ж в моделях ALPHA3 25-ХХ 180 різьбові приєднання постачаються у комплекті.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10