Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Climate Technologies запускає унікальне рішення ZX Cloud для моніторингу компресорно-конденсаторних агрегатів

(05.02.2016)

ZX Cloud — унікальна система моніторингу, що розроблена компанією Emerson Climate Technologies, яка надає інформацію про робочий стан установки у режимі реального часу. Вона допомагає операторам і обслуговуючому персоналу забезпечити безпеку роботи систем охолодження. На підставі даних, що зберігаються на хмарному сервері, програмне забезпечення ZX Cloud візуалізує робочий стан установки у режимі реального часу. Це допомагає краще зрозуміти і проаналізувати стан системи, наприклад, частоту циклів включення / вимикання, тривалість простою, динаміку і зміни в залежності від зовнішніх впливів, таких як час доби, пора року і теплове навантаження на систему. Рішення ZX Cloud забезпечує доступ до інформації про стан системи з будь-якого місця і в будь-який час, що дозволяє скоротити кількість інспекційних виїздів.

Як правило, системи охолодження для роздрібної торгівлі продуктами харчування відрізняються високим енергоспоживанням, так як вони працюють цілодобово сім днів на тиждень. Одним з найкращих способів оптимізації є контроль ефективності системи охолодження. Щоб визначити можливості для економії електроенергії, важливо зрозуміти модель споживання системи охолодження.

Copeland EazyCool ZX

Мал. Нове покоління компресорно-конденсаторних агрегатів Copeland EazyCool ZX з системою моніторингу ZX Cloud

Моніторинг у режимі реального часу допомагає завчасно розпізнати небезпеку збою системи. За його допомогою забезпечується швидке реагування та усунення несправностей до того, як температура в системі підніметься вище критичного рівня. Таким чином зводиться до мінімуму ймовірність розморожування і псування продуктів. Оператору не потрібно витрачати час на контроль стану системи. Зручна система раннього попередження автоматично надсилає електронною поштою повідомлення оператору, якщо робочий стан системи стає критичним.

Відповідно до вимог Директиви ЄС про фторовмісні парникові гази, оператори систем охолодження зобов'язані документувати планове сервісне обслуговування і відслідковувати будь-які зміни в кількості залитого хладагента. Онлайн-платформа My ZX Cloud включає цифровий журнал, який допомагає операторам установок дотримуватися вимог нової Директиви ЄС № 517/2014 про фторовмісні парникові гази.

Всі компресорно-конденсаторні агрегати вже оснащені компонентами і контрольними пристроями, які необхідні для роботи в хмарі, що економить час при введенні в експлуатацію.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10