Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



MHI запускає 17 моделей побутових кондиціонерів в трьох нових серіях

(01.02.2016)

З початку березня Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI) буде поступово запускати на кліматичний ринок три нові серії кондиціонерів для побутового використання, всього 17 моделей. Новітня ST Series буде складатися з 6 моделей з видатним річним ККД (annual performance factor, APF); функціонально розширена серія RT буде включати в себе 5 моделей з автоматичною очисткою фільтра; і стандартна TT серія буде включати 6 моделей. Всі моделі були спроектовані з особливим акцентом на екологічні показники з застосуванням нового холодоагенту R32, потенціал глобального потепління (GWP) становить приблизно одну третину від R410A.

MHI ST Series Indoor Unit

Мал. 1. MHI ST Series Indoor Unit.

Всі моделі трьох серій будуть оснащуватися потужними режимами «JET» і «WARP» від MHI. JET забезпечує особливо великий потік повітря, в той час як WARP робить можливим швидке охолодження або нагрівання. Також забезпечується функція «Автоматичний повітряний потік (Automatic Airflow)», яка автоматично регулює обсяг і напрям повітряного потоку для досягнення рівномірної температури по всій кімнаті. Разом ці функції в домашніх умовах забезпечують максимальний комфорт.

Моделі серії ST оснащені датчиком руху, який визначає рівень навколишнього людського руху та у відповідності з цим автоматично регулює температуру повітря в приміщенні. Коли датчик виявляє, що в приміщенні нікого немає, кондиціонер зменшує продуктивність для запобігання непотрібного охолодження або нагрівання; а також коли в кімнаті нікого немає протягом тривалого періоду кондиціонер буде автоматично вимкнено. Коли хтось повторно увійде в кімнату, він знову включиться. Таким шляхом моделі серії ST допоможуть значно заощадити енергію.

Нові кондиціонери серії ST можуть бути також використані в тандемі з 3 моделями гібридних випарних зволожувачів серії SHK від компанії MHI. Зволожувач запускається або зупиняється автоматично у відповідності з сигналами, які він отримує від кондиціонера, на основі інформації від датчика вологості кондиціонера.

RT Series Indoor Unit

Мал. 2. MHI RT Series Indoor Unit.

RT Series Outdoor Unit

Мал. 3. MHI RT Series Outdoor Unit.

Дві моделі серії RТ на даний час пропонують більш компактний та легкий зовнішній блок, на 30% менше за обсягом у порівнянні з відповідними попередніми моделями. Завдяки лінійці з 17 моделей у трьох нових серіях, MHI буде ідеальним варіантом для задоволення широкого кола потреб користувачів кондиціонерів.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10