Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Uponor Ecoflex - випробування суворими морозами Антарктики

(30.01.2016)

Нещодавно Армія Іспанії почала експедицію до Бази "Gabriel de Castilla" на острові Deception Island, що в Антарктиці. В рамках експедиції заплановано монтаж 1200 метрів труби Uponor Ecoflex Supra PLUS від озера Zapatilla Lake до Бази військово-морських сил.

Проект розпочався 2 роки тому. Протягом цього часу команда Uponor Iberia тісно співпрацювала з Армією Іспанії, аналізуючи ймовірність реалізації проекту та проводячи консультації з питань електромеханічної установки і систем контролю. Іспанські колеги скористалися досвідом фахівців Uponor в скандинавських країнах, особливо Marko Haljoki, як прикладом обміну ноу-хау між підрозділами Uponor.

Uponor Ecoflex
Uponor Ecoflex

Технічні фахівці збройних сил Іспанії контактували з Uponor для пошуку рішення для бази “Gabriel de Castilla” в Антарктиці, де погодні умови є дійсно екстремальними, так як температура може досягати -87°C нижче нуля.

Miguel Torres, менеджер з продукції Energy Solutions Uponor Iberia, каже: «Це велика честь для Uponor бкти присутніми в проекті такого розміру, складності та обсягу. Найбільша проблема для нас полягала у тому, щоб постачати армії особливе рішення. У цьому випадку ми вирішили постачати на острів Deception Island гнучкі попередньо ізольованої труби з кабелем підігріву з максимальною довжиною 60 метрів для полегшення монтажу, у зв'язку з тим, що наше рішення буде монтуватися вручну, без якого-небудь додаткового обладнання«.

В компанії Uponor надзвичайно раді, що так далеко використовуються їх технології і рішення. Іспанські колеги пишаються також хорошими відносинами з замовником, який не посоромився відправити ці зображення з Антарктики. Тепер усі можуть побачити успішну реалізацію цього проекту.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10