Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Канальний блок Mitsubishi Electric PEFY-P VMA-E підтримує температуру повітря на виході

(26.01.2016)

Канальні внутрішні блоки PEFY-P VMA-E для мультизональних VRF-систем CITY MULTI виробництва компанії Mitsubishi Electric здатні підтримувати температуру повітря не тільки в приміщенні, але і на виході з блоку.

Якщо підключити до плати управління додатковий датчик температури і активувати вбудований алгоритм за допомогою перемикача, то канальні блоки Mitsubishi Electric PEFY-P VMA-E будуть підтримувати температуру повітря, що подається в приміщення. Температуру повітря на виході можна налаштувати в діапазоні від 10°C до 19°C. Користувач не має доступу до зміни цієї температури   її значення задається при пуско-налагодженні системи.

канальні блоки Mitsubishi Electric PEFY-P VMA-E

Мал. Канальні блоки Mitsubishi Electric PEFY-P VMA-E.

Дана функція може знайти застосування на об'єктах, де потрібно зменшити осушуваючу здатність внутрішнього блоку, наприклад в різних технологічних приміщеннях. Можна використовувати дану можливість в приміщеннях з невисокими стелями, де важко позбутися від потрапляння занадто холодного повітря в робочу зону, наприклад, в фітнес-центрах, що розташовані в житлових будинках, а також в квартирах і котеджах, де користувачі хочуть мати «м'яке» охолодження без різких коливань температури.

При цьому слід пам'ятати, що підвищення температури на виході зменшує потужність охолодження, тому необхідно компенсувати це падіння відповідним збільшенням настановної потужності внутрішнього блоку.

Компанія «Планета Клімату», офіційний дилер Mitsubishi Electric готова надати додаткову технічну інформацію, необхідну для реалізації даної можливості.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10