Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Uponor на контролі якості води

(21.01.2016)

UponorКорпорація Uponor придбала контрольний пакет акцій фінської стартап-компанії NWater Oy, яка розробила революційну технологію для контролю якості води через Інтернет.

В основі унікальної розробки   датчики, які в режимі реального часу допомагають виявити в воді частинки і мікроби і виміряти їх кількість. Це дозволяє неперервно отримувати інформацію про якість води та оперативні відомості про зміни в системах комунікацій.

«Сьогодні, щоб дізнатися про якість води, потрібно взяти пробу, і, найчастіше, результат можна отримати лише через кілька днів. Нова технологія NWater дозволяє здійснювати моніторинг якості води в режимі реального часу і, таким чином, створити систему раннього попередження. В надзвичайній ситуації споживачів можна оперативно попередити про небезпеку. Це робить систему водопостачання набагато більш захищеною від ризиків порівняно з системами контролю, які перебувають сьогодні в експлуатації. Ми вважаємо, що дане рішення здатне принести величезну користь для здоров'я людей, а також може дозволити значно знизити витрати», — вважає Іларі Агв, віце-президент Uponor з питань розвитку нових напрямків бізнесу.

Технологія NWater ідеально підходить для застосування в секторі комунального водопостачання, однак вона також перспективна для використання в промисловому та житловому секторах.

Компанія Uponor планує продовжити подальшу розробку цієї технології і виконати її інтеграцію з іншими продуктами компанії, які використовуються в секторі будівельних рішень та рішень для інфраструктурних об'єктів. Подальші роботи по розробці будуть виконуватися спільно з існуючим науково-дослідним підрозділом Uponor.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10