Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Toshiba-Carrier дивиться у бік Європи і США

(12.01.2016)

Toshiba-CarrierКорпорація Toshiba-Carrier створила європейську дочірню компанію і планує аналогічний крок в Сполучених Штатах. Обидві компанії сфокусуються на просуванні мультизональних систем кондиціонування (VRF).

Дані кроки укладаються в стратегічний план японців з Toshiba і північноамериканської компанії UTC (власник Carrier) по зміцненню співробітництва та подвоєнню доходів спільного підприємства до 1,6 млрд до 2020 року. Для досягнення поставленої мети компанії планують розвивати мережу інженерно-дослідних центрів і закордонних виробничих майданчиків в Північній Америці, Індії та Європі.

  • Toshiba-Carrier Europe SAS
    Європейська дочірня компанія зареєстрована 13 листопада і отримала ім'я Toshiba Carrier Europe SAS. Президентом компанії, в яку вклали 2,1 млн євро, призначений колишній регіональний директор Toshiba-Carrier у Великобританії Хідеюкі Кумасава.
  • Toshiba-Carrier North America Inc
    Майбутня американська компанія швидше за все буде названа Toshiba-Carrier North America Inc. Очікується, що цю «доньку» створять у квітні, інвестувавши близько 2$ млн. Toshiba-Carrier буде володіти 51% підприємства. Carrier отримає в своє розпорядження решту 49%.

Як сказано вище, обидві компанії зосередяться, насамперед, на розвитку сегмента VRF-систем кондиціонування.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера торгових марок Toshiba і Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10