Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Автоматичний вимикач Mitsubishi Electric отримав нагороду «R&D 100»

(23.12.2015)

Автоматичний вимикач Mitsubishi Electric без плавкого запобіжника для постійного струму високої напруги з фірмовою технологією комутації став володарем нагороди «2015 R&D 100», що вручається журналом R&D Magazine. Це 25-й приз «R&D 100», що завойован Mitsubishi Electric. Отримання чергового «Оскара в області винаходів» підкреслює, що компанія зберігає за собою статус світового лідера промислових інновацій. Церемонія нагородження відбулася 13 листопада в Лас-Вегасі, штат Невада, США.

Mitsubishi Electric KB-HDA

Мал. 1. Автоматичний вимикач без плавкого запобіжника для постійного струму високої напруги KB-HDA.

Переможець «2015 R&D 100» являє собою найбільш компактний вимикач даного типу. У пристрої використовується фірмова технологія відключення постійного струму ARC SWEEPER®, що забезпечує підвищену безпеку високовольтного обладнання і енергоустановок, таких як сонячні електростанції. Прилад має високу здатність до відключення, внаслідок чого швидко гасить дуговий розряд при розмиканні силового ланцюга незалежно від полярності. Крім того, завдяки стійкості постійних магнітів пристрою до розмагнічування значно збільшено ресурс його роботи.

Відзначений нагородою високовольтний автоматичний вимикач постійного струму без плавкого запобіжника допомагає запобігти аварії, що викликані неправильними з'єднаннями. В першу чергу він призначений для обладнання із змінним напрямком струму, наприклад, для акумуляторних батарей. Тривалий термін служби приладу сприяє підвищенню безпеки високовольтних систем постійного струму.

Mitsubishi Electric ARC SWEEPER

Мал. 2. Автоматичний вимикач Mitsubishi Electric без плавкого запобіжника для постійного струму високої напруги, що відзначен нагородою «R&D 100».

Про нагороду «R&D 100»

Нагороди «R&D 100» присуджуються найбільш високотехнологічним пристроям. Серед переможців минулих років - зразки складного випробувального обладнання, інноваційні матеріали, відкриття у галузі хімії, біомедичні препарати, споживчі товари і досягнення в області фізики високих енергій. У конкурсі беруть участь промислові компанії, представники наукової спільноти та організації, які проводять дослідження за підтримки держави. Програма, що заснована в 1963 році, спочатку була відома як «I-R 100s» – за назвою журналу Industrial Research («Промислові дослідження»), який був її спонсором. У перший рік переможців визначало журі, яке складалося з сторонніх експертів, що відібрани видавцем і редактором журналу. Подавати заявку на участь у конкурсі в той час було не потрібно, але він проводився лише серед американських компаній. Вже в 1964 році була введена процедура формального запису, а остаточне рішення виносилося редакційною колегією журналу з урахуванням рекомендацій сторонніх експертів. Перші переможці з інших країн були оголошені в 1965 році.

Патенти

На технологію, яка згадана в цьому прес-релізі, подано п'ять заявок на видачу патенту в Японії і дві заявки в сьомі зарубіжних країнах.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10