Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Panasonic купує Hussmann за $1.2 млдр.

(21.12.2015)

PanasonicКомпанія Panasonic погодила придбання контрольного пакета акцій американського виробника вітринних шаф і систем охолодження Hussmann за $1.2 млрд.

Panasonic висловив згоду на придбання 60% акцій в компанії Hussmann з Clayton Dubilier & Rice, інвестиційної групи з офісами в Нью-Йорку і Лондоні. Clayton Dubilier & Rice викупили контрольний пакет акцій у Ingersoll-Rand в 2011 році, в той час як Ingersoll-Rand залишає за собою решту 40%.

Компанія Panasonic є одним з лідерів на ринку комерційного охолодження Японії, Китаю, Азії та Північної Америки. З асортиментом продукції, що охоплює холодильні стелажі і комбіновані холодильні шафи, компресори CO2, світлодіодне освітлення, контролери складських приміщень, системи дистанційного управління та ін, компанія планує розширення свого бізнесу холодильного ланцюжка з моменту виходу з деяких ринків електронної техніки. На Далекому Сході, Panasonic став піонером систем охолодження на основі CO2, а також претендує на провідну ринкову позицію в Китаї.

Заснований в 1906 році, виробник Hussmann є провідним американським гравцем у виробництві, установці і обслуговуванні різного обладнання для роздрібної торгівлі, як наприклад охолоджующі вітрини і системи среднетемпературного і низькотемпературного охолодження. Головний офіс Hussmann розташований у Bridgeton, Міссурі, з виробничими і дистрибутивними потужностями в Сполучених Штатах, Мексиці, Австралії та Нової Зеландії.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Panasonic.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10