Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові мережеві конвертори Fujitsu General

(18.12.2015)

Японська компанія Fujitsu General Ltd. представила 2 нових мережевих конвертора для інтеграції спліт-систем в мережу управління VRF-системи.

Fujitsu General UTY-VTGX

Підключивши мульти-спліт і спліт-системи до мережі управління VRF Fujitsu General, користувач отримує можливість включати і вимикати блоки, вибирати режими роботи, змінювати значення температури і швидкості вентилятора, а також налаштувати таймер і блокувати операції з індивідуальних пультів через єдине центральне управління (центральні пульти, системний контролер або BMS-системи).

На одному мережевому конвертору можливе підключення від 1 до 16 внутрішніх блоків. При цьому всі блоки, що підключені до мережевого конвертора, будуть сприйматися системою як одна група з пультом дистанційного управління, тобто мати одні і ті ж налаштування. Так як кожен мережевий конвертор, що підключен до мульти-спліт і спліт-систем, сприймається системою як один холодильний контур, то кількість підключених мережевих конверторів в одній мережі не може перевищувати 100.

Відмінності між представленими моделями конверторів наступні:

  • Конвертор UTY-VTGX не вимагає окремого підведення електроживлення, тоді як для роботи UTY-VTGXV необхідно підключення до мережі змінного струму 230 В, 50 Гц.
  • До одного мережевого конвертора UTY-VTGX може бути підключений тільки 1 дротовий пульт, а до UTY-VTGXV - 2. При цьому до обох модифікацій можливо підключення як тридротових, так і аналогових пультів.
  • Різні габаритні розміри і вага: UTY-VTGX більш компактний і легкий.

Конвертори Fujitsu General

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10