Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson будує інноваційний центр для досліджень у сфері теплохолодотехніки

(17.12.2015)

EmersonНеобхідність підвищення енергоефективності та надійності інфраструктури ЦОД змушує власників корпоративних і комерційних дата-центрів періодично оновлювати системи охолодження серверів, на частку яких найчастіше доводиться близько половини від загального енергоспоживання ЦОД. Вони закуповують все більш досконалі рішення на базі передових технологій. Але появі подібних передових продуктів на світовому ринку систем охолодження ЦОД передує кропітка і багаторічна дослідницька робота. Активна участь у такій роботі в даний час приймають дослідники з Массачусетського технологічного інституту (MIT) і фахівці компанії Emerson, продукція якої широко представлена на світовому ринку систем охолодження ЦОД.

Emerson будує інноваційний центр для досліджень в сфері теплохладотехники

Компанія Emerson оголосила про початок будівництва інноваційного центру, який стане майданчиком для розробки і полігоном для тестування передових рішень для управління будівлею (BMS), а також систем вентиляції та кондиціонування повітря (включаючи рішення для дата-центрів). Майданчик розміститься поруч з Дейтонским університетом (США) і буде називатися Helix Innovation Center. Її площа становитиме 4000 квадратних метрів.

Як зазначив віце-президент і генеральний менеджер Emerson Climate Technologies Шейн Англ, інноваційний центр будуть використовуватися для оцінки ефективності різноманітних систем вентиляції і кондиціонування повітря, а також рішень для моніторингу інфраструктури будівель.

Спочатку там будуть представлені системи кондиціонування повітря, що монтуються на дахах комерційних будівель, включаючи рішення зі змінною витратою холодоагенту (VRF). Там також будуть вивчатися системи Emerson для управління інфраструктурою будівлі. Для зручності тестування і оцінки ефективності тих чи інших рішень будівельники забезпечать Helix Innovation Center прозорими повітропроводами і передовими системами монітора з єдиним центром управління.

Будівля Helix Innovation Center буде складатися серед іншого з п'яти модульних блоків, кожен з яких буде оптимізований для тестування теплохолодотехніки з наступних п'яти категорій: холодильне обладнання для супермаркетів, обладнання для харчової промисловості, рішення для житлових будинків, системи охолодження для дата-центрів і системи охолодження для невеликих комерційних будівель. Крім того, до складу комплексу входитимуть три навчальних лабораторій. Керівництво Emerson також планує використовувати новий об'єкт для проведення галузевих заходів і форумів для професіоналів у сфері теплохолодотехніки.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10