Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin доповнює модельний ряд кондиціонерів на холодоагенті R32 у Європі та Японії

(17.12.2015)

Daikin розширює доступність своїх кондиціонерів, що працюють на холодоагенті R32 зі зниженим показником Потенціалу Глобального Потепління GWP, і продовжує виводити нові моделі на ринки Європи і Японії.

Розроблена компаній Daikin Europe для Європейського континенту, нова серія BluEvolution запланована до виходу на ринок на початку майбутнього року і включає новий кондиціонер Daikin Emura з неповторним дизайном своїх попередників, принципово новий внутрішній блок FTXM, а також модельний ряд зовнішніх блоків Multi – всі працюючі на новому «помірно займистому» холодоагенті R32. Видання Cooling Post також прогнозує використання R32 в комерційних системах, а саме – постачання на ринок у наступному році касетних моделей, що заправлені робочою рідиною R32.

Daikin BluEvolution

За інформацією Daikin Europe, вихід на ринок серії Bluevolution стане суттєвим доповненням до модельного ряду Daikin Emura. Розроблений і виготовлений у Європі, новий модельний ряд спліт систем класифікований аж до класу енергоефективності A+++, що відповідає максимуму в режимах охолодження і нагріву.

Будучи практично безшумними у роботі, нові спліт системи інтегрують новітні технологічні розробки в галузі управління кліматом: датчик «розумне око» автоматично регулює повітряний потік для зменшення протягів і зниження продуктивності в порожніх приміщеннях з метою енергозбереження, у той час як тривимірний потік повітря забезпечує рівномірну температуру по всьому приміщенню для оптимального ступеня комфорту.

Новий модельний ряд внутрішніх блоків спліт систем FTXM містить останню технологічну версію повітроочисника Flash Streamer компанії Daikin, який використовує високошвидкісні електрони для усунення алергенів, запахів і бактерій без формування цвілі та накопичення вірусів.

Стосовно систем мульти спліт, можливо управління максимум п'ятьма блоками за допомогою єдиного централізованого дротового або бездротового контролера, і за допомогою опціональної програми для дистанційного регулювання. Блоки можуть бути «приписані» до індивідуальних зон, а також згідно енергоспоживання для обліку шаблону перебування і використання приміщення. Ці ж засоби управління доступні також і для одиночних сплитов.

Установка нових моделей дуже проста, без необхідності заміни існуючої трубної розводки. Заміна застарілих систем, що працюють на холодоагентах R22, R407C або R410A, також можлива.

Dikin Five Star ZeasЯпонія

Тим часом в Японії, виробник Daikin анонсував вихід на ринок з 1 лютого нового п'ятизіркового модельного ряду систем Five Star Zeas для комерційних додатків, що також заправлені робочою рідиною R32.

Крім високої ефективності, що досягається при використанні холодоагенту R32, нові японські інверторні моделі одержують істотну конкурентну перевагу від впровадження повністю алюмінієвого здвоєного мікроканального теплообмінника для забезпечення 70% енергозбереження.

За інформацією з ринку, новий теплообмінник відрізняється великою кількістю каналів холодоагентного струму діаметром менше 1 мм, що зумовлює високий рівень енергоефективності без збільшення розміру зовнішнього блоку.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10