Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson відкриває новий Європейський центр рішень для підрозділу кліматичних технологій

(15.12.2015)

Компанія Emerson – світовий виробник технологічних рішень 8-го грудня офіційно відкрила новий об'єкт - Європейський центр рішень в м. Аахені (Німеччина) для свого підрозділу кліматичних технологій. Будівництво цього об'єкта коштувало 8 млн € (8,4 млн доларів США). Європейський центр рішень був побудований в рамках довгострокової стратегії компанії Emerson по розробці інтегрованих рішень, які покликані допомогти компаніям вирішувати проблеми, що характерні для ринку опалення, охолодження та холодильної техніки в Європі, наприклад, підвищення енергоефективності, підвищення екологічності та вдосконалення можливостей для підключення систем.

Церемонія пройшла під керівництвом Девіда Н. Фарра (David N. Farr), голови та генерального директора компанії Emerson, Жана Янсена (Jean Janssen), президента Emerson Climate Technologies Europe, і Марселя Філіпа (Marcel Philipp), мера м. Ахен.

Вище керівництво компанії Emerson

Рис. Вище керівництво компанії Emerson разом з мером м. Ахен на церемонії відкриття Європейського центру рішень.

Новий об'єкт має лабораторію, де інженери зможуть разом з клієнтами розробляти і випробовувати інтегровані та комплексні послуги. В лабораторії, що обладнана за останнім словом техніки, використовуються інноваційні компресорні технології та електронні засоби управління Emerson, що призначені для комерційних систем опалення та охолодження, наприклад для супермаркетів. Новий об'єкт також включає офісні приміщення та кімнати для нарад, де компанія Emerson планує проводити заняття і семінари для своїх співробітників і клієнтів.

«Новий Європейський центр рішень в Ахені для Emerson Climate Technologies — це новий етап стратегії компанії по підтримці клієнтів у Європі», - заявив голова і генеральний директор компанії Emerson Девід Н. Фарр, який прибув до Німеччини для участі в церемонії відкриття. «Для нас важливо мати можливість сприяти зростанню і процвітанню європейських клієнтів».

Новий Європейський центр рішень посилює позиції компанії Emerson Climate Technologies на ринку систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря (HVACR) в Європі. Компанія на даний момент має п'ять заводів і чотири науково-дослідних центру в Європі, які працюють виключно в області кліматичних технологій.

«Наша мета полягає в тому, щоб підняти наші технології, інноваційність і якість обслуговування клієнтів в Європі на новий рівень і створити оточення, де заохочується творчий підхід і широта кругозору», - заявив Жан Янсен, президент компанії Emerson Climate Technologies Europe. «Ми хочемо проектувати і постачати нові рішення у співпраці з клієнтами, щоб бути в змозі дати відповідь на поточні і майбутні виклики, з якими зіткнеться ринок систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря (HVACR)».

Для гостей були влаштовані екскурсії, де вони змогли ознайомитися з новими об'єктами, оглянути сучасні випробувальні стенди та вимірювальне обладнання, а також оцінити нові можливості по обслуговуванню європейських клієнтів Emerson, що працюють в сфері систем опалення, охолодження і холодильної техніки.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10