Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія Uponor заявила про придбання двох компаній

(13.12.2015)

UponorКомпанія Uponor заявила про підписання контрактів, що передбачає купівлю 100% акцій компаній KaMo Group і Delta Systemtechnik GmbH. Угода буде завершена після отримання схвалення федерального картельного відомства Німеччини. Це дозволить розширити продуктове портфоліо і зміцнити інноваційний потенціал Uponor Group.

Досвід та високотехнологічні розробки KaMo Group і Delta Systemtechnik GmbH у сфері водопостачання дозволять розвивати цей напрямок в компанії Uponor надалі. «Ми раді прийняти дві компанії, що динамічні і швидко розвиваються - KaMo Group і Delta», - зазначив Пітер Ян Тевес, Виконавчий віце-президент підрозділу Будівельні рішення – Європа і член Виконавчого комітету компанії Uponor. «Гігієна питної води — це основна компетенція Uponor, значення якої зростає на ринку з кожним днем. Технології двох компаній в області локального і централізованого гарячого водопостачання ідеально доповнюють наше портфоліо, відповідають потребам ринку житлового будівництва».

Компанія KaMo займається розробкою і продажем систем для локального та центрального опалення. Під керівництвом директорів Мелані Клокер і Міхаеля Шмоля KaMo Group продовжить свою діяльність в Эингене, південна Німеччина, де буде задіяний персонал, що працює у даний час. «Uponor - ідеальний партнер, здатний об'єднати технічні розробки KaMo і можливості сильної міжнародної компанії», - вважає Мелані Клокер, представник керівництва компанії KaMo Group.

Компанія Delta Systemtechnik GmbH продовжить роботу з вже наявним штатом під керівництвом керуючого директора Томаса Гека. Компанія виробляє станції для приготування гарячої води для систем центрального гарячого водопостачання, а також станції теплопостачання та компоненти для систем гарячого водопостачання і систем опалення. Виробничі потужності і головний офіс компанії, що заснована в 2004 р., залишаться у Целле, на півночі Німеччини. «Інтеграція в Uponor Group сприятиме подальшому посиленню динаміки зростання нашої порівняно молодої компанії», — повідомляє Томас Гек, керуючий директор компанії Delta Systemtechnik.

Компанії KaMo і Delta будуть і надалі відповідати за свої продажі в Німеччині і Великобританії. Управління продажами на інших ринках буде здійснюватися компанією Uponor. В останні роки обидві компанії продемонстрували двозначні темпи зростання. У 2014 р. сукупний загальний оборот обох компаній зі штатом 119 працівників становив 32,8 мільйона євро.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10