Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Вдосконалений центральний сенсорний пульт Fujitsu General UTY-DTGGZ1

(12.12.2015)

Fujitsu General UTY-DTGGZ1Fujitsu General UTY-DTGGZ1 - повнофункціональний пульт управління, що дозволяє вирішувати практично всі завдання моніторингу та управління, які ідеально підходить для великих об'єктів: торговельних і офісних комплексів, великих готелів, диспетчерських пунктів елітних житлових будинків і т. д.

Він допускає підключення до 400 внутрішніх блоків, кожним з яких можна управляти індивідуально, об'єднувати в групи або керувати всіма блоками. За допомогою центрального пульта управління можна легко включити або вимкнути внутрішній блок Fujitsu General, налаштувати режим роботи, вибрати температуру, швидкість обертання вентилятора і напрямок потоку повітря, а також активувати режими енергозбереження і захисту від обмерзання.

Пульт має великий 7,5-дюймовий дисплей з підсвічуванням, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс і російськомовне меню (в меню є вибір з 7 мов).

Ключові оновлення торкнулися функціональних можливостей. Зокрема, з'явилася можливість дистанційного моніторингу та управління VRF-системами через центральний пульт і персональний комп'ютер. При цьому не потрібно додаткового програмного забезпечення, так як використовується стандартний веб-браузер Internet Explorer.

У разі виникнення помилки в системі електронною поштою користувачеві (інженерній службі, тех. спеціалістам) може бути автоматично надіслана інформація, що містить назву об'єкта, адресу блоку в системі, назву моделі, код помилки, із зазначенням дати і часу, коли вона сталася.

Крім того, став можливий розрахунок споживаної електроенергії для кожного користувача. Для цього буде потрібно додаткове програмне забезпечення UTY-PTGXA і установка цифрових електролічильників.

Додалися і деякі невеликі, але корисні функції, такі як можливість автоматичного переходу на літній час і активація режиму зниженого рівня шуму на зовнішніх блоках.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10