Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Gree запускає у виробництво нову продукцію

(11.12.2015)

GreeУ місті Чжухаї відбулася урочиста прес-конференція Китайського Саміту Виробничих Підприємств і Китайського Бренду в Дії, що спільно організована Gree та інформаційним агентством «Сіньхуа» – офіційним інформаційним агентством уряду КНР. Користуючись нагодою, завод Gree представив нові продукти кліматичного сезону-2016 і анонсував свій новий слоган «Gree. Зроблено в Китаї, любимо у всьому світі». Були запропоновані чотири нові продуктові лінійки: кондиціонери з передніми панелями «арт-серії», відцентрові чиллери на магнітних підшипниках, холодильники миттєвого заморожування Kinghome і очищувачі повітря, які не потребують заміни фільтрів.

Кондиціонери «арт-серії» Gree мають товщину корпусу всього 11,2 см і гарний художній малюнок на передній панелі. Крім того, нова серія доставляє в приміщення більш здорове і комфортне повітря, ефективно запобігає розвитку «захворювання від кондиціонера».

Власна розробка Gree, відцентровий чиллер на магнітній подушці оцінено експертною групою як технологічний лідер в світовому масштабі. Відцентровий компресор з магнітними підшипниками володіє такими перевагами, як відсутність необхідності масла, відсутність механічного тертя, низький знос, низька вартість утримання і покращена енергетична ефективність.

Холодильники миттєвого заморожування Kinghome моментально заморожують частинки льоду і вирішують проблему замерзання води при температурі нижче 0 градусів. Холодильник Kinghome здатний зберігати заморожену їжу свіжою і живильної без інею, льоду і зміни кольору.

Використовуючи технологію очищення повітря CEP, очищувач повітря Gree вимагає лише регулярного чищення фільтрів замість повної їх заміни. При використанні такого очисника повітря протягом трьох років, економія на заміну фільтрів буде порівняною з вартістю покупки нового очисника повітря.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», ексклюзивного партнера Gree по системам «чіллер-фанкойл».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10