Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Master-Bilt анонсує нові змішані холодоагенти, що здатні значно знизити ПГП

(10.12.2015)

Master-BiltСередньостатистичний дата-центр споживає величезну кількість води та електроенергії, щоб підтримувати оптимальний температурний режим IT-інфраструктури. Для охолодження серверного обладнання також часто використовуються холодоагенти з відносно високим потенціалом глобального потепління (ПГП). На щастя, ситуація повільно, але вірно змінюється на краще на тлі прагнення корпоративних клієнтів мінімізувати витрати на експлуатацію обчислювальної інфраструктури і підвищити її екологічність. Щоб задовольнити потреби своїх клієнтів, вендори виводять на ринок відповідні продукти.

Компанія Master-Bilt, що спеціалізується на розробці і виробництві холодильного обладнання і супутніх рішень, анонсувала нові змішані холодоагенти в рамках проекту AIR (Heavy Industrial Refrigerant). Метою останнього виступає популяризація змішаних холодоагентів на основі гідрофторолефінів (ГФО) з низьким рівнем ПГП.

Змішані холодоагенти являють собою комбінації двох або більше окремих компонентів, характеристики яких дозволяють істотно знизити потенціал глобального потепління в порівнянні з традиційними рішеннями на основі гідрофторвуглеців (ГФВ).

Нові холодоагенти є негорючими. Вони вже були випробувані багатьма великими виробниками компонентів. Ці рішення мають схожі з ГФВ-рішеннями експлуатаційні характеристики та показники енергоефективності.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10