Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Модернізація кондиціонера Daikin Uru-Sara 7 R

(08.12.2015)

Під час нещодавньої прес-конференції у власному токійському інтерактивному демонстраційному залі Fu-ha компанія Daikin представила свої нові розробки.

У листопаді 2015 року компанія Daikin випустила побутову систему Uru-Sara 7 R з вертикальним повітряним потоком, що обігріває людину від ніг знизу вгору, щоб уникнути прямого охолодження тіла і використовує інноваційнє зволоження без водопостачання для усунення дискомфорту і сухості, що викликана неприємними протягами.

Кондиціонер Daikin Uru-Sara 7 R new

Нові моделі відрізняються оновленим дизайном, забезпечуючи підвищену ступінь цілорічного комфорту, особливо в зимовий період, і інтегрують першу в галузі опалювальну систему з вертикальним повітряним потоком, що обігріває тіло людини знизу вгору за допомогою подачі в приміщення теплого повітря від рівня підлоги вгору по стіні. На початку роботи, кондиціонер Daikin Uru-Sara 7 нагріває область підлоги завдяки точному визначенню температури на цьому рівні за допомогою нового температурного датчика.

Після повного нагрівання підлоги, система переходить в режим вертикального потоку повітря, при якому здвоєні жалюзі, які використовуючи ефект Коанда, заповнюють приміщення теплим повітрям, що спрямован вертикально вниз по всій висоті стіни, створюючи тим самим комфортне оточення в області більше 1 м від стіни і більше 30 см вище від підлоги при швидкості повітряного потоку нижче 0,3 м/сек.

Система вертикального потоку повітря не тільки знижує рівень шуму на 50% під час роботи кондиціонера, але також зменшує енергоспоживання. Крім того, за допомогою унікального механізму URURU компанії Daikin без водопостачання, зволожуючи повітря в приміщенні з використанням вологи, що знаходиться в повітрі, нові моделі ефективно захищают тіло людини від прямого і несприятливого впливу повітряного потоку, а також шкіру та губи від висихання.

Зовнішній блок також повністю реконструйований. Зменшивши вдвічі розмір зволожувача, Daikin звільнив значну кількість місця для теплообмінника, що призвело до підвищення теплопродуктивності системи при низьких температурах приблизно на 11%.

Як результат, зовнішній блок зберігає номінальну потужність нагріву навіть при зовнішній температурі -15°C. Оскільки «швидка» теплопродуктивність системи також була покращена, нові моделі досягають задану температуру на відстані 6 м від внутрішнього блоку вдвічі швидше за своїх попередників.

Завдяки використанню високотемпературного режиму повітряного потоку, кондиціонери Uru-Sara 7 R здатні подавати повітря з температурою до 60°C. Більш того, з урахуванням противозмерзання структури блоку за рахунок протоки теплого холодоагенту на нижньому рівні в теплообміннику зовнішнього блоку, нові моделі можуть працювати навіть при зовнішній температурі -25°C (-20°C в попередніх моделях).

Функціональні характеристики, що успадковані від моделей 2015 року, включають холодоагент R32, функцію циркуляції потоку повітря, що забезпечує швидке досягнення заданої температури, а також функцію підвищеної продуктивності системи, що підтримує приємну внутрішню прохолоду.

Будучи оснащеної першою в галузі системою управління потоком повітря в поєднанні з власною інноваційною функцією зволоження, нова серія кондиціонерів Uru-Sara 7 R компанії DAIKIN забезпечує найвищий рівень комфортного обігріву приміщень.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10