Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія Данфосс випустила нову лінійку контролерів керування насосними станціями

(05.12.2015)

Мікропроцесорні модулі управління PCM Danfoss призначені для контролю роботи, моніторингу і запобігання аварійних ситуацій на насосних станціях в системах тепло-, холодопостачання та водопідготовки. Дана лінійка виконана на базі вільнопрограмованого контролера MCX з встановленим програмним забезпеченням.

PCM Danfoss

Відмінною особливістю даних контролерів є простота налаштування та інтеграції в системи комплексної автоматизації теплових пунктів. Пристрої PCM синхронізуються з будь-якою системою диспетчерського контролю та управління. Для зручності роботи з РСМ їх можна підключити до зовнішнього дисплею MMIGRS2 на лицьовій панелі шафи автоматизації (ступінь захисту корпусу IP64), що дозволяє уникнути зайвих проникнень в шафу для перевірки стану контролера та внесення коригувань в його налаштування.

Всього в новій лінійці присутні п'ять готових рішень для автоматизації насосного обладнання:

PCM CWS – контролер, призначений для регулювання тиску води в системах холодного водопостачання, підвищувальних, понижувальних і змішувальних насосних станціях з каскадним підключенням до чотирьох насосів в одній насосній групі. Підтримується три алгоритму роботи: кожен насос в групі з персональним перетворювачем частоти (ПЧ)), один ПЧ на групу насосів і робота всіх насосів від мережі або пристроя плавного пуску.

PCM CP – контролер, призначений для управління до трьох циркуляційних насосів в групі, що забезпечує підтримку циркуляції в системах гарячого водопостачання, опалення, холодопостачання.

PCM RP – контролер для управління одним або двома насосами в групі, забезпечує підтримку необхідного обсягу рідини в основній системі за рахунок її підживлення. В якості запірного пристрою може бути застосований соленоїдний клапан, регулюючий клапан з електроприводом (трьохпозиційне управління), або кульовий кран з електроприводом.

PCM DP – контролер, що призначений для управління групою з двох дренажних насосів, що забезпечують відкачку (видалення) підземних вод, рідини в результаті затоплення теплового пункту. Робота контролера здійснюється по трьох датчиків рівня.

PCM MM – контролер, що призначений для побудови на його базі систем віддаленого моніторингу та автоматизації контролю технологічного процесу, водо-, теплопостачання для теплових пунктів, систем диспетчерського контролю.

Універсальні контролери даної лінійки відрізняються невеликими габаритами, надійністю і повною сумісністю з частотними перетворювачами і датчиками Danfoss.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10