Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Uponor Smatrix Retrofit - новий рівень комфорту з автоматикою теплої підлоги

(01.12.2015)

Компанія Uponor представляє новинку - виконавчий механізм Uponor Smatrix Retrofit, що дозволяє удосконалити обігрів приміщень, здійснивши встановлення бездротового управління вже готової працюючої системи підлогового опалення.

Uponor Smatrix Retrofit

Механізм Uponor Smatrix підходить для 80% колекторів, що представлені на українському ринку, і використовується в якості додаткового елемента автоматики попередньо встановленої системи підлогового опалення. Комплект обладнання складається з виконавчого механізму і 3-х різних перехідників-адаптерів, які використовуються для підключення до різних колекторів і клапанів, при цьому відсутні дроти, тому застосування бездротової автоматики дозволяє відмовитися від великих ремонтних робіт. Обладнання підключається кабелем до контролера системи управління підлогового опалення.

Унікальною особливістю бездротової системи автоматики Uponor є наявність вбудованої функції «автоматичне балансування», яка працює за принципом циклової подачі теплоносія індивідуально в кожну з кімнат, що забезпечує більш точну рівну температуру, підвищує комфортність перебування людини в приміщенні. Система, що сама навчається, поступово оптимізує свою роботу, підлаштовуючись під певні характеристики будівлі. При використанні безпровідної системи управління теплою підлогою Uponor енергоспоживання знижується на 20% без шкоди для звичного температурного режиму у будинку.

Uponor Smatrix Retrofit

Управління колекторами підлогового опалення за допомогою бездротової системи забезпечить комфортний збалансований температурний режим у приміщенні, що знижує енергоспоживання.

Система проста в установці і подальшому обслуговуванні - домовласник без особливих труднощів зможе самостійно регулювати температуру в будинку у відповідності з індивідуальними потребами.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10