Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin відкриває технологічний центр за €300 млн.

(30.11.2015)

Daikin заснував новий технологічний центр для майбутніх розробок вартістю JPY38 млрд. (€300 млн.) на своєму виробничому підприємстві Yodogawa в Settsu City, Японія.

Новий шестиповерховий комплекс площею 58000 м2 стане ключовим плацдармом для майбутніх технологічних інновацій компанії Daikin в області кондиціонування повітря, інверторної продукції, теплових насосів та холодоагентів. Сама будівля також поєднує в собі безліч технологій Daikin для досягнення нульового рівня споживання енергії.

Новий технологічний центр Daikin

Мал. Новий технологічний центр Daikin.

Інженери, які були розосереджені по трьох виробничих базах Daikin в Японії (Sakai, Shiga і Yodogawa), передислоковані в новий Технологічний і Інноваційний центр TIC компанії Daikin, де загальна кількість співробітників налічує 700 чоловік.

За словами Daikin, комплекс TIC займеться активним розвитком глобальної взаємодії з промисловістю, урядом і науковим співтовариством з метою залучення фахівців, інформації і технологій з різних куточків планети. В особливості, компанія сповідує підхід так званого «кооперативного творення» на світовому рівні за допомогою альянсів і партнерств з різноманітними підприємствами, університетами та дослідницькими організаціями, що володіють унікальними технологіями в інших областях і галузях.

Daikin вже співпрацює з університетом Kyoto, університетом Osaka University та Інститутом Науки і Технологій Nara, а також проводить спільні дослідження та розробки з девелоперами і забудовниками нерухомості, виробниками побутової техніки і матеріалів та архітектурно-проектними бюро.

Новий комплекс включає кругову аудиторію

Мал. Новий комплекс включає кругову аудиторію на 250 місць.

«У майбутньому, ми запросимо експертів з кожної області в технологічний центр TIC для тривалого перебування з метою технологічного консалтингу та розробки пропозицій щодо стратегій середньострокового і довгострокового технологічного розвитку з участю інженерного корпусу Daikin», - йдеться в заяві японського кліматичного виробника.

«Темпи технологічного прогресу і модернізації з акцентом на телекомунікації та програмне забезпечення продовжують рости», - повідомляє джерело в компанії. «Прогнозуючи ці зміни, Daikin зміцнює технологічну базу кожного бізнесу – кондиціонування повітря, виробництва хімікатів, гідравліки буріння, систем захисту і безпеки та електроніки, а також прагне до об'єднання найбільш передових глобальних технологій, що включають телекомунікації, сучасні матеріали, обробку, вимірювальну апаратуру, а також медичне обладнання та здоров'я».

Для успішного зміцнення своїх основних бізнес-напрямків, безліч конструкторських нововведень інтегровано в офісні та лабораторні приміщення комплексу TIC з метою реалізації підходу кооперативного творення і подолання труднощів для інженерів. Іншою особливістю центру є аудиторія кругової форми місткістю 250 осіб з кабінами для синхронного перекладу.

Крім кондиціонерної платформи і випробувальної лабораторії для базових моделей, центр TIC обладнаний, згідно інформації з галузі, передовими лабораторними потужностями, що необхідні для майбутнього розвитку бізнесу, включаючи сегмент опалення та гарячого водопостачання, фторовмісні матеріали і кондиціювання повітря в глобальному масштабі.

Спеціальна електромагнітна полу-звукопоглинаюча камера

Мал. Проблеми електромагнітних перешкод будуть досліджені в спеціальній електромагнітної полу-звукопоглинаюча камері.

Проблеми електромагнітного шуму будуть вивчатися в електромагнітній полу-звукопоглинаючій камері, що, на думку Daikin, дозволить оперативно реагувати на нормативні положення з електромагнітними перешкодами по всьому світу, темпи розвитку і підвищення надійності продукції.

Сучасна лабораторія для випробувань обладнання при низькій температурі і високому рівні вологості підтримує максимум 90% вологості в оточенні, що моделює умови зовнішнього блоку кондиціонера, встановленого в середовищі екстремальних температур від -35 до + 60℃, а також наочно демонструє опір зовнішнього блоку, при сильному морозі з подальшим формуванням льоду на корпусі, умовам надзвичайного холоду. Інсталяційне оточення може використовуватись для будь-якої кліматичної зони з метою підвищення надійності кондиціонерних систем.

Крім того, новий комплекс TIC оснащений лабораторією штучного клімату, де враховується реальне середовище застосування обладнання, а також проводяться випробування з відтворенням умов, таких як сонячне світло з вікон і тепло, що надходить від однієї з поверхонь в приміщенні.

Існує також метаболічна лабораторія в TIC для вивчення особливостей сну і обміну речовин людини з усією необхідною апаратурою для підтримки реальних умов людського стану. За словами Daikin, це дозволить провести експерименти, що моделюють повітряне середовище в будинку і фізіологію людини, а також створення нової «повітряної цінності», як наприклад повітря життєвої енергії, повітря розслаблення і зниження напруги, і повітря здорового нічного сну.

Будівля комплексу TIC сама по собі спроектована як модель ефективності з вихідним 70%-м зниженням споживання енергії і 100%-м енергозбереженням в майбутньому завдяки модернізації лабораторних потужностей і приміщень в якості зразкового рішення для розробки і перевірки кожної нової енергетичної технології.

Спочатку, будівля включає індивідуальне управління температурою і вологістю за допомогою кондиціонерних систем типу мульти-спліт; пікові зсуви за допомогою теплоакумуляції та опалення за допомогою рекуперації відпрацьованого тепла; системи управління будівлею і сонячні панелі з механізмом трекінгу для оптимізації ефективності вироблення електроенергії.

Навіть в Японії існує лише кілька зафіксованих прикладів впровадження і застосування подібних енергозберігаючих технологій, і Daikin твердо має намір використовувати ці результати для отримання найвищого рейтингу Platinum в рамках Американської Програми Сертифікації Екологічних Будівель LEED.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10