Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Fujitsu General бере курс на енергозбереження

(26.11.2015)

Компанія Fujitsu General Ltd. анонсувала зміни в асортименті, що приурочені до нового 2016 році. Дотримуючись стратегії розвитку енергозберігаючих технологій, FGL сконцентрувалася на розширення модельного ряду і поліпшення технічних характеристик виключно інверторних кондиціонерів.

В лінійці настінних інверторних спліт-систем з'являться моделі великої холодопродуктивності ASYG30LMTA (8 кВт) та ASYG36LMTA (9,4 кВт) зі збільшеним теплообмінником. Кондиціонери стабільно працюють у режимі охолодження при температурі зовнішнього повітря до -15°С, а також в умовах низької вологості, будучи ідеальним рішенням для серверних. Примітно, що простим об'єднанням кабелем двох внутрішніх блоків, можуть бути реалізовані наступні можливості:

  • почергова робота блоків;
  • резервна робота (якщо один з блоків виходить з ладу, другий включається автоматично);
  • підтримка (одночасна робота двох блоків при підвищеному навантаженні).

У порівнянні з спліт-системою серії Standard аналогічної холодопродуктивності (ASYG30LFCA) енергоспоживання ASYG30LMTA в режимі охолодження знижено на 6%. Нові моделі відповідають класу А+ європейського стандарту енергоефективності.

Крім того, новий кондиціонер Fujitsu General оснащений датчиком Human Sensor, при активації якого кондиціонер автоматично переходить у режим енергозбереження якщо в приміщенні немає людей.

Fujitsu ASYG30LMTA

Про дату виходу нових спліт-систем Fujitsu General на український ринок буде повідомлено додатково.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10