Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



У жовтні відкрився новий завод GREE у місті Чанша (КНР)

(25.11.2015)

GreeКитайська компанія GREE заявила про планове розширення свого виробництва в нинішньому році. Після 6-місячного глобального будівництва восени 2015 року в Чанша відкрився десятий завод компанії GREE, виробника систем професійного та напівпрофесійного кондиціонування.

Gree Electric, в особі голови - пані Dong Mingzhu (Дун Минчжу) офіційно заявила, що завод Чанша на найближчу п'ятирічку є майданчиком для виробничих інвестицій. Основною спеціалізацією заводу буде провадження професійної кліматичної техніки. Запуск виробництва – це лише перший етап глобальних цілей компанії. Наступними кроками буде розгортання виробничих ліній по збору побутових кондиціонерів, дрібної побутової техніки та спеціалізованого насосного обладнання. У середньостроковій перспективі обсяг інвестиції у розвиток виробничої бази Чанша до 40000 робочих місць досягне 942 млн. доларів. Ці вкладення, за оцінками керівництва компанії, допоможуть компанії досягти планової вартості продукції в 6,3 млрд. доларів на рік.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», ексклюзивного партнера Gree по системам «чилер-фенкойл».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10