Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin купує частку в розробника інтернет технологій Riptide IO

(20.11.2015)

Компанія Daikin Applied Americas придбала міноритарний пакет акцій в Riptide IO, розробника програмного забезпечення з головним офісом в Каліфорнії, що спеціалізується на так званих «розумних будинках» – житлових і комерційних об'єктах з комп'ютерним управлінням.

Daikin Riptide IO

Умови угоди не розкриваються, проте Riptide IO протягом тривалого періоду був стратегічним партнером Daikin Applied в розробці систем управління Daikin Intelligent Equipment, які, за словами виробника, є першими у галузі справжніми технологічними платформами для управління кліматичним обладнанням на основі глобальної мережі, що охоплюють інтернет фізичних об'єктів.

Згідно прес-релізу, нинішнє керівництво Riptide IO продовжить стратегічну лінію компанії у своїй повсякденній діяльності з Michael Schwartz, президентом і головним керуючим Daikin Applied, який приєднується до ради директорів.

«На даний момент, ми прокладаємо шлях для трансформації кліматичної галузі, з метою переходу на наступний рівень ефективності та інновації для комплексного рішення в області розумних будинків», - каже Schwartz. «Я б сміливо назвав цей етап поворотним пунктом для нашої компанії і промисловості в цілому, оскільки ми продовжуємо дослідження можливих шляхів сприяння власникам нерухомості в переході на новий рівень ефективності при розкритті потенціалу інтернету фізичних об'єктів».

Підприємство Riptide IO співпрацює з великою кількістю ринкових лідерів, у тому числі з деякими зі списку Fortune 100. У послужному списку компанії – ряд проектів невеликих будинків, автоматизованих для дистанційного керування через глобальну мережу, що означає підвищений рівень та зручності для споживачів при створенні інтелектуального домашнього оточення і оптимальному веденні бізнесу.

«Ми налаштовані на зміцнення нашого партнерства з Daikin Applied, оскільки прихильність цього виробника нестандартним і інноваційним підходам – на відміну від інших кліматичних гравців – не викликає у нас ніяких сумнівів», - підкреслив Mike Franco, виконавчий директор і один із засновників підприємства Riptide. «Тісна співпраця між нашими компаніями протягом останніх двох років, на нашу загальну думку, має величезний потенціал для переходу від чисто кліматичного сегмента ринку в область комплексних рішень з управління будинком. Ми сповнені гордості брати безпосередню участь – статус надійного та довгострокового партнера – у процесі трансформації комерційного внутрішнього оточення за допомогою інтернету фізичних об'єктів».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10