Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Чилер Gree – заслужений лауреат щорічної премії RAC

(17.11.2015)

фотоелектричний відцентровий чилер GreeВосени відбулася щорічна премія в Хілтоні, на якій був нагороджений відцентровий чилер Gree - за досягнення грандіозних показників в області кліматичної техніки. Представлений до преміювання, він переміг відразу в трьох номінаціях проведеної премії: Продукт року, Досягнення року в міжнародній індустрії і Інноваційний продукт в сфері кондиціонування. Серед представлених технологій, проектів і винаходів фотоелектричний відцентровий чилер Gree відзначився високим рівнем зростання показників в індустріальній галузі і розширенням сфери впливу на кліматичну галузь.

Вихід фотоелектричного відцентрового чилера на промисловий ринок відбувся в березні, де він справив колосальне враження, зацікавивши величезну кількість керівників підприємств. Крім того, за результатами темпів зростання обсягів продажу він зайняв передові позиції на промисловому ринку чилерів серед подібних систем і обладнання. Інноваційна система генерації електроенергії Gree по праву удостоєна звання "продукту року в області кондиціонування", а її виробництво – міжнародним досягненням 2015 року.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», ексклюзивного партнера Gree по системам «чилер-фенкойл».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10