Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Grundfos встановлює нові рекорди ефективності

(12.11.2015)

Компанія Grundfos запустила виробництво унікальної моделі циркуляційних насосів ALPHA3. Завдяки інтегрованої функції передачі даних на мобільні пристрої за допомогою модуля зв'язку ALPHA Reader, Grundfos ALPHA3 забезпечує легке гідравлічне балансування двотрубних радіаторних систем опалення приблизно за одну годину для будівлі 200 м2. Крім того, індекс енергоефективності ALPHA3 ⩽0,15, що робить його найбільш енергозберігаючим циркуляційним насосом у своєму класі (1).

насос Grundfos ALPHA3

Новий ALPHA3 від Grundfos змушує по-новому уявити процес балансування систем опалення: насос дистанційно передає дані про параметри роботи в мобільний додаток Grundfos GO Balance, який потім самостійно розраховує необхідні параметри для налаштування кожного радіатора. «Це абсолютно інноваційний підхід до обов'язкового процесу балансування систем опалення, що дозволяє професійно організувати його кожному монтажникові і навіть домовласникові. Правильно збалансована система дозволяє заощадити від 7 до 20% в рахунках на опалення», – коментують в компанії Grundfos.

ALPHA Reader являє собою пристрій, що зчитує і постачається в якості приналежності до ALPHA3. Дані передаються по оптичному каналу зв'язку для їх подальшої відправки на телефон або планшет. Потім за допомогою програми Grundfos GO Balance в чотири кроки монтажник послідовно виконує гідравлічне балансування радіаторної системи. Весь процес займає всього одну годину для дому 200 м2.

Новий насос Grundfos ALPHA3 й подалі відрізняється простотою експлуатації і економічними режимами роботи. ALPHA3 аналізує експлуатаційний режим і автоматично регулює вихідну потужність, при низькій витраті знижуючи її до 3 Вт, що забезпечує економію електроенергії на рівні 87% у порівнянні з звичайними насосами. Оновлений ALPHA-штекер, функція автоматичного налаштування AUTOADAPT і інтуїтивно зрозумілий користувальницький інтерфейс дозволяють легко встановити і запустити насос в будь-якої опалювальної системи.

Технічні характеристики і особливості конструкції Grundfos ALPHA3 гарантують безперебійну роботу обладнання. Підшипники і вал насоса виконані з кераміки, яка не притягує окалину з води, що перекачується. Новий надійний пуск дозволяє буквально «струшувати» засмічення, що утворилися в період бездіяльності. Захист від сухого ходу з автоматичним перезапуском запобігає роботу насоса без води. Все це значно подовжує термін служби обладнання.

(1) Такий висновок був зроблений за результатами порівняльного випробування продукції, що проведено незалежною організацією VDE (Німецька асоціація електричних, електронних та інформаційних технологій). Випробування замовлено та оплачено компанією Grundfos Holding A/S.

> > > Завантажити буклет «Циркуляційні насоси Grundfos ALPHA2/ALPHA3»

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10