Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компресори Copeland Scroll для низькотемпературного та середньотемпературного охолодження

(11.11.2015)

Компанія Emerson Climate Technologies, підрозділ компанії Emerson, повідомила про негайний початок випуску 11 нових моделей спіральних компресорів. Це стандартні компресори, компресори Digital для середньотемпературного і низькотемпературного охолодження, в тому числі нові моделі K5E з серії Summit.

Продукція Emerson Climate Technologies була доповнена наступними компресорами:

Для середньотемпературного охолодження

  • Стандартні компресори: 4 нових моделі нового покоління серії Summit, що покликані замінити стару лінійку, 3 нових моделі з розширеним діапазоном потужності (від 4 до 7,5 к.с.);
  • Компресори Digital: 2 нових моделі з розширеним діапазоном потужності (від 4 до 7,5 к.с.).

Для низькотемпературного охолодження

  • Компресори Digital: Існуюча лінійка доповнена двома новими моделями з розширеним діапазоном потужності (від 4 до 7,5 к.с.).

Наступне покоління моделей Copeland Scroll

Мал. Наступне покоління моделей Copeland Scroll.

Компресори Copeland Scroll ідеально підходять для використання в компресорних станціях супермаркетів, на підприємствах громадського харчування, наприклад, в якості компресорно-конденсаторних агрегатів для холодильних камер або комерційного кухонного обладнання, а також в напівпромислових системах охолодження.

«Ця великомасштабна програма розробки нової продукції Emerson Climate Technologies здійснювалася з урахуванням двох основних тенденцій розвитку ринку комерційних систем охолодження. По-перше, з року в рік пред'являються все більш суворі вимоги до розмірів охолоджуючого обладнання. Тому виробник постарався максимізувати холодопродуктивність спіральних компресорів, щоб зробити можливим створення більш компактного і легкого обладнання. По-друге, споживачі прагнуть знизити операційні витрати, і тому вони зацікавлені у рішеннях, які дозволяли б більш ефективно регулювати продуктивність. Emerson доповнив новими моделями лінійку спіральних компресорів Digital для низькотемпературного і середньотемпературного охолодження. Крім того, компанія планує випустити ряд нових рішень з більш високою холодопродуктивністю на початку наступного року», - повідомив Сільвен Ламі, директор з маркетингу відділу систем охолодження.

Нові моделі спіральних компресорів в повній мірі відповідають вимогам сучасного ринку комерційних систем охолодження: пристрої з розширеним діапазоном потужності легше попередніх моделей на 30% і нижче на 7%, а також відрізняються більш високими продуктивністю і ефективністю охолодження. Крім того, в деяких моделях вдалося знизити рівень шуму до 10 дБА, а в моделях K5E серії Summit пропонується додатковий захист компресора — система діагностики CoreSense™. І, нарешті, всі моделі можуть працювати з різними холодоагентами, у тому числі з холодоагентами з низьким коефіцієнтом ПГП.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10