Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Grundfos підтвердив звання лідера ринку насосного обладнання

(10.11.2015)

Freedonia Group Incorporated, одна з найбільших міжнародних дослідницьких компаній, підготувала комплексний аналіз світового ринку насосного обладнання 2015 р. Провідним світовим виробником насосного обладнання визнаний датський Концерн Grundfos. Нагадаємо, що у своєму попередньому звіті Freedonia Group, Inc. Grundfos також зайняв перше місце. Крім того, лідерство концерну визнавав і Союз німецьких машинобудівників (VDMA), найбільше об'єднання промислових компаній в Європі.

Grundfos

Подібне дослідження проводиться один раз у п'ять років. Freedonia аналізує інформацію із статистичних установ, торгових асоціацій, галузевих експертів, корпоративних річних звітів і т. д. Виходячи з отриманих даних формується звіт про динаміку ринку, найбільших гравців, а також робляться прогнози на майбутнє.

У двох останніх дослідженнях лідером світового ринку насосного обладнання Freedonia Group, Inc. визнає Grundfos. Концерн і 7 інших найбільших виробників насосів займають третю частину світового ринку. На частку, що залишилася, припадає на невеликих локальних виробників і насоси no-name.

За даними дослідників, лідируючих позицій Grundfos домігся завдяки широкій лінійці обладнання, інноваційним розробкам і технічної експертизи. Крім того, Концерн постійно розширює географію своєї присутності, а також відкриває нові виробництва по всьому світу.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10