Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Революційний прорив інженерів Gree в області кліматичних технологій

(09.11.2015)

чилер GreeНа сьогоднішній день в світі існує не так багато фірм, які використовують у своїй продукції так звані безконтактні магнітні підшипники. Принцип дії цього прогресивного способу обертання базується на відкритому більш ніж 30 років тому явищі - магнітної левітації. Пояснити це явище можна на прикладі іграшки, що розташована між двома постійними однополюсними магнітами з утворенням «магнітної ями» для більш - менш фіксованого положення ротора.

Інженерам фірми Gree Electric Appliances, Inc. (Zhuhai) вдалося надійно стабілізувати ротор компресора фірмової розробки за допомогою оригінально розроблених датчиків зміщення, що вирівнюють положення ротора, значно підвищують стійкість системи і колосально знижують собівартість кінцевого продукту.

З появою резерву по швидкості обертання крильчатки без втрат на тертя кілець підшипників, за повідомленнями офіційного представника, до 40 тисяч обертів у хвилину, збільшується охолоджуюча дія холодоагенту. Однак подальше збільшення швидкості обертання стримується, найімовірніше, технологічними обмеженнями по герметизації охолоджувача в системі і функціями пристроїв стабілізації обертання ротора.

Gree Electric Appliances, Inc.

У відцентрових чилерів унікальним чином реалізован захист для екстреної зупинки ротора у випадку, наприклад, відключення електроенергії. При необхідності екстреного гальмування двигун стає генератором, що виробляють енергію, яка аккумулюється великим по ємності конденсатором для самого двигуна до повної зупинки.

Приголомшлива енергоефективність компресорів на магнітних підшипниках виводить центробіжні чилери Greeв безперечний тренд. Різке зниження або повна відсутність масляних сепараторів і насосів вивільняє засоби експлуатаційного обслуговування. Але фахівці фірми Gree пішли далі і тепер ведуть розробки в плані підключення чилерів на магнітних підшипниках від незалежних поновлюваних джерел енергії - від сонячних панелей.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», ексклюзивного партнера Gree по системам «чилер-фенкойл».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10