Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Спіральні компресори Copeland ZH*KCE для утилізації тепла (R134a)

(02.11.2015)

Спіральні компресори Copeland ZH*KCEВ розвиток теми, розпочатої в Маркетинговому Бюлетені 04-15, Emerson Climate Technologies Europe оголошує про розширення модельного ряду спіральних компресорів Copeland Scroll на R134a, що призначені для утилізації тепла. Компресори випускаються в індивідуальній і в тандемній конфігурації. Ці спіральні компресори мають робочий діапазон, який розширен в область високих температур кипіння і конденсації, що дозволяє проектувати і будувати енергоефективні системи для утилізації низькопотенційного тепла, такі як «повітря/вода» чи «вода/вода». Холодоагент R134a використовується через свої видатні термодинамічні властивості. Ці компресори володіють високою енергоефективністю, низькою вартістю за кіловат тепла і зниженою вагою, особливо в порівнянні з поршневими компресорами.

Компресори ZH*KCE (R134a) розроблялися для повторного використання низькопотенційного тепла: наприклад, для тепла, що одержуються при охолодженні машин і механізмів, яке зазвичай марно викидається. Це сприяє загальній економії енергії всієї системи.

Компресори ZH*KCE також можуть застосовуватися в чилерах з водяним охолодженням, використовуючи тепло, що скидується в конденсатор, для отримання більш гарячої води, яка в свою чергу використовується для потреб санітарії або для обігріву промислових будівель. Маючи температуру кипіння між 20°C і 40°C, а температуру конденсації до 85°C, компресори ZH*KCE мають великий потенціал для утилізації низькопотенційного тепла. Компресори від ZH40KCE (40 кВт) до ZH150KCE (150 кВт) можуть використовуватися в тандемах.

Всі доступні моделі придатні для тандемізації. Компресори ZH40-75 випускаються в комплектації (ВМО) 455, без віброопори. Компресори ZH100-150 випускаються в комплектації (ВМО) 522, з віброопорами для одиночних компресорів.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10